Dragør v Roskilde

Det vil sig ikke
Ca. 60 tilskuere tog en pause i juleforberedelserne og havde fundet vej til Hollænderhallen for at se elitebordtennis, og der var fint besøg, idet Roskilde – dog uden Michael Maze -, havde meldt sin ankomst.

Selv uden Maze skulle det vise sig, at Roskilde var rigelig stærke for Dragør-holdet, der dog kæmpede bravt.

I første spillerude tegnede det til en overraskelse, da Daniel Fynsk vandt de to første sæt over Allan Bendtsen, men den snu ræv Allan fik spillet sig varm, og fik hevet sejren hjem med 11-9 i femte sæt. Ros til spillerne for mange flotte dueller, men du må lære at snøre sækken Daniel.

Hvis Dragør skulle have en chance, så var det et must, at Kim Høgsberg kunne slå He Ke Yi. Kampen var tæt, hvor Kim qua sin rutine prøvede at tage højde for modstanderens hurtighed.

En diskussion om en bold satte sindene lidt i kog, men forhindre at He Ke Yi vandt i 4 tætte sæt, kunne Kim ikke. Dermed 2-0 til Roskilde.

I anden spillerude gjorde Morten Knudsen sin pligt, dog lidt uengageret fra starten af, hvor unge Casper Gammelmark gjorde god modstand. Morten vinder dog 3-1 i sæt.

Christian Larsen og Finn Tugwell havde ugen forinden spillet finale i OB’s Grand Prix stævne med Finn som kneben vinder med 3-2 efter 2-0 føring til Christian.

I dagens kamp fik Christian også en god start og vinder første sæt, men kan ikke holde fast. Christians lidt ujævne spil mod Finns hurtighed og sikkerhed gør at kampen ender 3-1 til Finn. Dragør på vej ned i sækken, bagud med 1-3.

Efter pausen var det revanchetur for Allan Bendtsen, som i weekenden forinden havde tabt til Christian Larsen i semifinalen ved OB’s stævne. Dragør håbede på en gentagelse, men igen ser vi marginalerne falde ud til Roskildes fordel.

Det er som om Dragør-holdet stivner og bliver for passive, når det skal afgøres. Christian taber de to første sæt med to bolde, kommer godt igen i 3. med gevinst til følge, men kan ikke forhindre Allan i at generobre initiativet. 3-1 i sæt til Allan.

Daniel kommer bagud 0-2 mod Finn, og så er det op af bakke igen. Vinder 3. sæt efter godt spil, Finn kommer igen og hiver sejren hjem med 11-9 i 4. sæt.

For anden gang taber Dragør til Roskilde med 5-1 og viser dermed forskellen på de to hold. Dragør har nu tabt de seneste 3 kampe, og lige nu ser spillehumøret ikke alt for godt ud. Der skal nytænding til og stabilitet i spillet, ellers skal vi se nedad i stedet for at se opad i tabellen. Flaget skal vises mod Virum ude tirsdag aften. Vi ses der.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk