Dragør v Sisu/MBK

Dragør debuterede på hjemmebane med sejr
Efter 2 udekampe sæsondebuterede Dragør på hjemmebane i Hollænderhallen. Vejret var fantastisk og klubben havde forsøgt at skabe de bedst mulige rammer i den gamle hangar fra krigens tid.

Modstanderne fra SISU-MBK kom med den triste meddelelse, at legenden Claus Pedersen desværre ikke var med, og var der nogen Dragør kunne tænkes sig at præsentere i Dragør, så var det Claus. En snes tilskuere fik dog alligevel nogle oplevelsesrige kampe, men true Dragør kunne århusianerne ikke.

Cyprian Asamoah og Torben Rasmussen indledte med en publikumsvenlig kamp, og spændingen holdt sig til sidste og afgørende sæt. De tætte cifre 17-15, 15-13, 8-11, 12-14 og 11-6 i Dragørs favør indikerede en fin start på dagen og især for Dragør.

På bordet ved siden af fuldendte Sam Oddsheden Dragørs gode start ved at vinde med 11-5, 9-11, 11-7 og 11-3 mod unge Christoffer Grymer, som tydeligvis har potentiale, men ikke kunne stå imod Sam’s tunge spil. Stillingen 2-0 til Dragør.

Kampen mellem to ”gamle” garvede kæmper Carsten Egeholt og Flemming Sunn var imødeset med en vis spænding, da de har et vist kendskab til hinanden. Det blev dagens mest spændende kamp forstået på den måde, at Carsten vandt 11-9 i femte sæt, men udviklingen undervejs var noget ujævn. 11-3, 5-11 12-10, 8-11 og 11-9 tyder på at de to havde deres gode og dårligere perioder. Flemming er først lige kommet tilbage til Elitedivisionen, og det var måske det, der gjorde den lille forskel.

På bordet ved siden af håbede vi på en genstart for Kasper Schubeler, der ikke er kommet for godt i gang med sæsonen. Mod unge Tobias Lau blev det desværre ikke tilfældet, og selv om Kasper vandt 2. sæt med 12-10 efter at være håbløst bagud, så knækkede filmen hurtigt igen. Tobias vandt med 11-5, 10-12, 11-3 og 11-3. Stillingen 3-1 til Dragør.

1. parkryds kunne så afgøre sagen for Dragør. Cyprian mod Flemming og Carsten mod Torben. Det var som om intensiteten i holdkampen gik lidt bag af dansen, og især da begge Dragørfolk vandt første sæt. Bevares der var da nogle underholdende dueller, men tendensen var tydelig.

Cyprian vandt 11-9,12-10 og 11-3 over Flemming, og Carsten holdt sig heller ikke tilbage, 13-11, 11-7 og 11-4 over Torben. Dermed samlet sejr til Dragør på 5-1.

Som det er bekendtgjort allerede fra starten så får SISU-MBK det svært i rækken. Dragør glæder sig over endnu en sejr, og denne gang med 3 point i hus.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk