Dragør v Virum-Sorgenfri

Dragør – Virum-Sorgenfri: 1-5
Dragør havde med sejre over Hillerød og Sisu-Mbk sikret sig 6. pladsen i elitedivisionen inden sidste kamp i grundspillet, og var dermed sikker på at komme med i slutspillet om Danmarks-mesterskabet, men ville selvfølgelig gerne slutte grundspillet godt af mod Virum, som skal spille om at undgå nedrykning.

Om det var Dragør, der tog lidt for nonchalant på opgaven eller om Virum var lidt mere motiveret skal være usagt, men det blev aldrig den sejr, som vi egentligt havde forventet. Virum havde til kampen forstærket sig med tidligere mangeårige dansk mester Lars Hauth i andet parkryds, og det havde styrket holdet siden sidst.

Dragør lagde fornuftigt ud med sejr til Cyprian Asamoah over Henrik Vendelbo med 3-0 i sæt, udligning til 1-1 i nøglekampen Kasper Schubeler og David Hendersson, hvor David vinder 3-1 i sæt.

I anden rude grundlagdes Virum sejr, idet Carsten Egeholt efter en intensiv kamp blev kæmpet ned af defensive Martin Bremer. Det koster kræfter at slå Martin og efter en god start var det tydeligt, at Martin langsomt med sikkert fik overtaget.

I den anden kamp havde Sam Oddsheden og Lars Hauth en lang spændende og intensiv fight, som efter en god Dragør start med 2-0 i sæt endte 2-3. Dermed havde Virum bragt sig foran med 3-1. Da Dragør i udekampen tidligere i sæsonen slog Virum 5-4 var holdet også bagud med 1-3, så håbet var der stadigvæk.

Cyprian skuffede i kampen mod Martin Bremer, og selv om Martin på aftenen spillede en flot omgang bordtennis, så burde vores første mand kunne vinde en sådan kamp. Der var flotte dueller, men for lidt stabilitet hos Cyprian, hvilket gjorde at Martin kunne vinde 3-1 i sæt.

Carsten Egeholt havde endnu en flot duel, denne gang mod Henrik Vendelbo, men efter en dramatisk kamp vandt Henrik med 10-12, 11-7, 11-8, 6-11 og 12-10, så tættere kunne det ikke være. Dermed havde Virum sikret sig sejren med 5-1, og står nu bedre i nedrykningsslutspillet mod Sisu-Mbk.

Dragør skal i kvartfinalen møde OB fra Odense. Vi har tabt til OB to gange i grundspillet, men i knald og fald kampe må forventes end endnu større intensitet. Der spilles bedst af 3 kampe, og på grund af OB’s 3. plads i grundserien har de hjemmekamp i en 3. og evt. afgørende kamp.

Den foreløbige plan er at første kamp spilles søndag den 2. marts, og en evt. 3. kamp spilles søndag den 16. marts i Odense. Der er i skrivende stund ikke taget stilling til om kampen den 2. marts er en hjemme eller udekamp, og datoen for den 2. kamp, da der er mange forhold, der spiller ind.

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk