Dramatisk DED-start

Elitedivisionen for Damer 2009/10 blev i weekenden servet i gang med 12 kampe – og allerede i første runde var der bemærkelsesværdige resultater.

København viste sig fra deres bedste side, da de i lørdagens sæsonåbner slog de forsvarende mestre og forhåndsfavoritterne fra Vedbæk – det blev 6-5, og sejren kom i hus via en ægte holdindsats, hvor alle holdets tre spillere vandt kampe + to doubler blev vundet.

Anne Cathrine Bomann gik forrest for KBTK, og vandt to singler – rækkens bedste spiller i 2008/09, og formentlig også i denne sæson, Vedbæks Wang Jia Yin, kunne hun – og holdkammeraterne – dog ikke gøre noget ved, og kineseren vandt alle sine tre singler uden sættab.

Søndag viste KBTK sig slet ikke, da de meldte afbud til kampen mod Frem Sakskøbing, så det blev en blandet weekend for københavnerne, der trods alt fremstår som seriøse udfordrere til DM-titlen.

Fra første DED-spillerrunde kan endvidere nævnes at:

Frem Sakskøbing er tophold i rækken – med tre sejre og en score på 18-1 er Sabine Borre & Co. på toppen efter de tre første kampe i 2009/10 – ligeledes Ballerup har maksimumpoints, men har en dårligere kampscore…

Pigespillerne Simone Dueholm og Rikke Nørskov begge havde en god åbningsweekend med flotte sejre i de voksnes rækker – Rikke debuterede i DED med fire sejre ud af syv mulige…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk