Driftige unge søges!

DBTU inviterer unge bordtennisspillere og/eller –trænere, med en ’lederspire i maven’ til juniorseminar, som er et helt nyt tilbud til unge i aldersgruppen 15-20 år, der ønsker at beskæftige sig med den fremtidige udvikling af bordtennis som foreningssport.

Seminaret, der indledes med deltagelse i DBTU/DGIs fælles cafédebat Knæk Kurven*, giver deltagerne mulighed for at komme med input, tanker og idéertil hvordan foreningsbordtennis kan gøres endnu mere attraktiv, så fastholdelsen af unge dermed øges.

Seminaret er tilrettelagt, så der er plads til både debat og sociale aktiviteter, der kan styrke netværket blandt deltagerne.

Juniorseminaret finder sted fra lørdag den 4. april kl. 10 til søndag den 5. april kl. 15 på Vejle Idrætshøjskole – tilmeldingsfristen er mandag den 16. marts (OBS: rykket i forhold til datoen på invitationen).

Se invitationen her
Kontakt DBTUs breddekonsulenter for yderligere informationer

– – – – – – –

* DBTU og DGI Bordtennis inviterer alle klubledere, trænere, spillere, frivillige og øvrige interesserede til en konference/café debat hvor vi vil sætte fokus på medlemsudviklingen og bordtennissportens udvikling generelt.

Cafédebatten finder sted lørdag den 4. april kl. 10-16 på Vejle Idrætshøjskole. Keld Bordinggaard (U-21 landstræner, DBU) er inviteret til at komme med et debatoplæg om udviklingen af børne- og ungdomsidræt.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk