DT – Nyt fra turneringsgruppen

Slutspil i ungdoms-DT afgjort.

I weekenden var OB vært for slutspillet i Pigeligaen (B-række), Drengeligaen og Juniorligaen.

 

Pigeliga (B-række): 1. Midtjylland 2. Vestegnen 3. OB

Drengeliga: 1. Amager 2. Brøndby BC 3. Virum

Juniorliga: 1. Brøndby BC 2. Amager 3. Kvik Næstved

 

Kvalifikation til 3. division

Frederiksberg og Gladsaxe har trukket sig ud af overbygningsholdet CPH Bordtennis, og i stedet er Hvidovre trådt ind. Det medfører at CPH 2 er trukket i 3. division, idet CPH og Hvidovre hver havde et hold i rækken.

OB skulle også være vært for kvalkampene, men da CPH 2 blev trukket som følge af ovenstående, blev kvalkampene aflyst og både Kvik Næstved, Viby og OB er alle rykket op i 3. division.

Skulle der efterfølgende ske holdtrækninger, vil de ledige pladser blive udbudt i overensstemmelse med turneringsreglementet blandt de hold, som i den kommende sæson har kvalificeret sig til at spille i regionernes højeste række.

 

Klubskifte og B-licens

For spillere som skal deltage i senior-DT uden karantæne i første turneringshalvdel, er fristen for klubskifte og B-licens d. 31/5-24. Dette gælder også for ungdomsspillere som skal spille senior-DT.

Tilmelding til ungdoms-DT er udsat – det samme er fristen for klubskifte og B-licens, men gælder kun for spillere som skal deltage i ungdoms-DT. Flere informationer kommer når vi er på den anden side af tilmeldingsfristen for senior-DT.

 

Tilmelding til senior-DT

Fristen for tilmelding af hold til senior-DT er d. 1/6-24. Der er stadig nogle dage endnu, og traditionelt sker tilmeldingen for mange hold på sidste dato. Blot så ingen glemmer at tilmelde hold, har vi udarbejdet denne hurtige oversigt.

Husk at et hold gemt som kladde er ikke tilmeldt.

Status DT tilmelding 27-05-2024

SE DT TILMELDINGERNE HER

Den skarpe læser vil bemærke, at vi denne gang ikke er så heldige med en ligelig fordeling blandt holdene øst og vest for Storebælt. Det betyder at der vil blive trukket lod om hvem der havner i en pulje på modsatte side af Storebælt.

OB og Trelleborg har senest været i en pulje på modsatte side af Storebælt og indgår ikke i lodtrækningen. For Trelleborg er det ikke relevant idet 1. division kun består af én pulje.


28/5-2024

Turneringsgruppen