DT Slutspil

Endelig er slutspillet sparket i gang, og det er tid til at de bedste bordtennishold i landet kæmper om mesterskabet! Lad os starte med herrekampene, som er fyldt med spænding og intensitet!

Vi lægger ud med herrene, da damerne først starter deres kampe senere.

De forskellige trupper med deres top 6 spillere ser således ud:

Roskilde: Jens Lundqvist (Sverige), Michael Maze (Danmark), Allan Bentsen (Danmark), Kim Nylander (Sverige), Dominykas Samuolis (Danmark), Elliot Lundqvist (Sverige)

Næstved: Michal Obešlo (Tjekkiet), Evgenij Prichepa (Ukraine), Tomas Koldás (Tjekkiet), Andreas Törnkvist (Sverige), Charlie Carlsson (Sverige), Aaron Wilson (Trinidad & Tobago)

Herlev: Thor B. Christensen (Danmark), Malthe Möregårdh (Sverige), Henrik Johansson (Sverige), Fredrik Cöster (Sverige), Jesper Hedlund (Sverige), Kenneth Nielsen (Danmark)

B75: Mahmoud Helmy (Egypten), Per Sandström (Sverige), An Shu (Sverige), Xiao Qin (Kina), Carsten Egeholt (Danmark), Isak Sundin (Sverige)

Semifinale 1:

  1. april: B75 – Roskilde endte med 2-5 til Roskilde
  1. april: Roskilde – B75 – hvis Roskilde vinder, er serien slut

Evt. 3. kamp spilles 20. april i Roskilde

Roskilde har valgt B75, og den anden semifinale står derfor imellem nummer 2 i grundspillet, Næstved, som møder Herlev.

Roskilde, der har domineret grundspillet, har trådt ind i arenaen med en attitude af uovervindelighed. Deres imponerende lineup, ledet af den legendariske Michael Maze, skriger af talent og vilje til sejr. Kan de fortsætte deres vindende løb og besejre B75?

Til det første opgør stillede B75 med Max Westpahl fra Tyskland og  skawboen Andreas Andersen. Til sådan en kamp var Roskilde nok en for stor mundfuld. Deres ægyptiske stjerne, Mahmoud Helmy, har allerede vist sit værd med en imponerende præstation i det første opgør. Og det gør, at man absolut ikke skal undervurdere nordjyderne, hvis de til næste semifinalekamp stiller i stærkeste opstilling.

Vidste du, at Michael Maze stopper sin karriere efter denne sæson? Det betyder, at der er meget få kampe tilbage at opleve ham spille i, så kom ud i hallerne og få de sidste tricks at se fra en fantastisk bordtennisspiller!

Semifinale 2:

  1. april: Herlev – Næstved
  1. april: Næstved – Herlev

Evt. 3. kamp spilles 22. april i Næstved

I den anden semifinale står Næstved overfor Herlev i en kamp om ære, stolthed og titlen som mestre! Næstved, de forsvarende mestre, har en aura af uovervindelighed omkring dem. Deres lineup er fyldt med erfaring og talent, ledet af den frygtløse Michal Obešlo. Kan de bevare deres status som favoritter og nå endnu en gang til finalen?

Herlev, med deres danske helt Thor B. Christensen i spidsen, er klar til at udfordre Næstveds dominans. Deres svensk-danske blanding af spillere er en kraft at regne med, og de er fast besluttede på at bevise deres værd i dette mesterskab. Kan de bryde Næstveds greb om tronen og stjæle sejren?

Dette er ikke bare en kamp om en plads i finalen – det er en kamp fyldt med drama, lidenskab og ubegrænset potentiale! Lad os støtte vores favorithold og opleve magien i dette fantastiske slutspil!