Elitedivisionen

Logo Stiga

Efter 6-4 i afgørende finalekamp, kunne KBTKs damer lade sig hylde som danske mestre. Efter 6-3 i den første kamp svarede OB igen med at vinde med 6-2 i den anden. I sidste og afgørende finalekamp kom københavn bedst fra start, med inden doublen havde OB fået kontakt, så stillingen var 3-3. Den blev 4-4 efter KBTK havde vundet doublen og Trine Grauholm havde slået Natalia Mikhaylova, men da Tina Jørgensen og Sabine Borre Larsen kunne besejre henholdsvis Charlotte Polk og Karin Kruse, så var kampen afgjort.

Læs hvad KBTK selv skriver om kampen.

Rød linje

I aften spilles anden finalekamp mellem KBTK og OB. Københavnerne vandt første opgør på udebane med 6-3, og kan med en sejr i aften lade sig hylde som Danske Mestre!

Kampen spilles kl. 18.30 i Grøndalscentret.

På københavns hjemmeside er der et referat fra første kamp.

Rød linje

København tog første stik i damernes finale, da udeholdet i går aftes vandt med 6-3. OB fulgte med til 3-3, ikke mindst takket være Charlotte Polks sejr over Sabine Borre Larsen, og hjemmeholdet kunne for alvor have sat KBTKerne under pres, hvis Trine Grauholm havde slået Natalia Mikhaylova. Nu blev det 13-11 i afgørende til københavneren og dermed 3-3, og herefter var det de regerende mestre som tog styringen. Tre hurtige sejre og en samlet sejr på 6-3 giver dermed matchbold til københavnerne.

Finaleserien fortsætter fredag kl. 18.30 i Grøndalscentret. 

Rød linje

I aften spilles første finalekamp i Elitedivisionen. Kampen står mellem København og OB. Det første indbyrdes opgør i grundspillet endte med en 6-1 sejr til KBTK, mens det andet ligeledes bød på sejr til københavnerne, denne gang på 6-2. Kampen kan vise de bedste spillere i Elitedivisionen – således er tre af de fire højst placeret spillere på top 10 listen repræsenteret. Natalia (26 ud af 29), Trine (26 ud af 30) og Sabine (21 ud af 25).

De to holds forventede startopstillinger:

København: Natalia Michailova, Sabine Borre Larsen og Tina Stochmal

OB: Trine Grauholm, Karin Kruse og Charlotte Polk.

OB er kommet til finalen via to sejre over Ballerup, mens København havde en noget anderledes indgangsvinkel. Sidste års mestre vandt uden kamp, da Bornholm ikke stillede op. Bornholm ønskede at flytte semifinalekampene pga. Nicolines deltagelse i et internationalt stævne/træningslejr, men da dette ikke berettiger til kampflytninger jf. bestyrelsens prioriteringsliste, meddelte TU, at hvis klubberne kunne blive enige om andre datoer, var dette OK. Da klubberne ikke kunne blive enige om dette, stod de gældende spilledatoer ved magt.

Den første finalekamp spilles onsdag kl. 19.00 i Odense Kaserne Hal. Der vil være livescore fra kampen via dette link.

KØBENHAVNS BTKKØBENHAVNS BTKKØBENHAVNS BTK

Rød linje 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk