Elitedivisionen for damer

Med fem spillere blandt de første syv på top ti-listen er det tydeligt at de to Balleruphold i den bedste damerække dominerer. Ballerup I har kun sat ét point til i løbet af sæsonen, og mon ikke det bliver det eneste? Kampene i den forgangne weekends runde viste dog en større jævnbyrdighed end tidligere.
 
Sisu/MBK har rækkens mest vindende spiller i Bela Katchiouriner, der stadig er ubesejret i denne sæson. Alligevel ligger holdet kun nr. fem, og det på trods af tre point i tre kampe i weekenden. Det blev til uafgjort mod OB/Triton og såvel sejr som nederlag til Fremad Valby på hjemmebanen i Århus.
 
For Fremad Valby blev det også til to nederlag til henholdsvis Ballerup I og II. Pernille Michael markerede sig ved at hive to sejre hjem mod Ballerup I over Annie Ramberg og Mette Dahlmann i 2-8 nederlaget.
 
Ballerup I var svækket i denne runde, da de måtte undvære Susanne Pedersen. Mod OB/Triton stillede Ballerup I kun med to “mand” og det blev til 5-5. I denne kamp var der flere kampe der kunne have givet en sajr til et holdene. Gitte Sindbjerg besjrede Michelle S. Nielsen med 3-2 efter at have været bagud med 0-2. Til gengæld taber hun til Annie Ramberg med 2-3 og 9-11. Også doublen kunne være gået til begge sider, men Ballerup vandt 11-9 i femte og afgørende sæt.
 
Hørning blev rundens store vinder. Med tre sejre i tre kampe blev det til fuld gevinst for Team Hørning. Christina Jessen vandt 8 ud af 9 kampe og var dermed stærkt medvirkende til at det blev til 6-4 og 7-3 over OB/Triton, samt 7-3 over Ballerup II.
 
Se enkeltresultater og stillinger på Infosport

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk