Elitedivisionen for herrer

Herrer:
Alle hold har nu mødt hinanden én gang, og kampen om den sidste semifinaleplads er begyndt. De tre første pladser ser ud til at være et opgør mellem de tre forhåndsfavoritter, Køge Bugt, Brønderslev og Virum, mens 4. pladsen og adgangen til DM-semifinalen ligger mellem Esbjerg, TPHU og Hillerød.

Weekendens kampe var med til at sende de tre øverste på vinderkurs, mens det blev til første sejr for BTK 61 i to sæsoner i elitedivisionen. BTK 61’s unge spillere, der har kæmpet hårdt efter den store “spillerflugt” for to år siden, fik oprejsning i udekampen mod Hillerød, der blev besejret med 6-4. Andet parkryds leverede et rent bord og med to doublesejre, gav det en samlet sejr. Både Kenn Løkkegaard og Anders G. Nielsen slog Mathias Jensen og Martin Christensen, mens Hillerøds sejre blev hentet ind af Frank Gylskov og Aron Wenzell over Jonathan Nielsen og Alex B. Jensen.

Køge Bugt slog TPHU 8-2 i en kamp der aldrig rigtigt blev spændende. Anders R. Mortensen, TPHU, stod for den enlige singlesejr med 3-2 over Christian Klint efter at have været bagud 5-9 i femte sæt. Frederik Nilsson, Køge Bugt, er fortsat ubesejret i elitedivisionen i denne sæson med 16 sejre i 16 kampe.
 
Brønderslev mod Brønshøj og TPHU mod Virum, viste et tydeligt billede på afstanden mellem førerfeltet og forfølgerne. Kampene endte 10-0 og 1-9. Brønderslev tabte kun et sæt mod Brønshøj og vandt sæsonens måske mest overbevisende sejr.
 
Weekendens sidste kamp var opgøret mellem Esbjerg og Brønshøj. Hjemvendte Mads P. Jannings lagde ud med en sejr over Dennis Madsen, og lagde dermed fundamentet til en sejr til Esbjerg på 7-3. Esbjerg vandt alle fire femsætskampe og har for alvor spillet sig ind i kampen om den sidste semifinaleplads.

Resultater Infosport
 
 

 

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk