Elitedivisionen

Elitedivisionen herrer:
De regerende danske mestre overlod ikke noget til tilfældighederne i mødet med sidste års nummer tre Virum. Køge Bugt med Frederik Nillson, Magnus Pettersson, Mads Skovsen og Christian Andersen ligner mere og mere et godt bud på et kommende mesterhold. Mod Virum kom Køge foran med hele 4-0 inden at hjemmeholdet kom på tavlen. Frederik Nilsson virker som en sikker førstemand, og skal holdet besejres, kræver det en kollektiv offday, da holdet er meget homogent. Sejren lød på 7-3 til Køge Bugt der nu har lagt sig spidsen af rækken.
Brønderslev kunne på udebane mod Sisu/MBK lægge sig lige i hælene på Køge Bugt, men for første gang i 10 sæsoner tabte Brønderslev til et undertippet hold. Sisu/MBK spillede optimalt, og der skal vises helt andre takter fra Brønderslev senere på året, hvis de skal spille med om guldet. Brønderslev vandt kun en sejr i første parkryds, hvor Claus Pedersen vandt begge sine singler over Morten Knudsen og Kim Høgsberg. Thomas Kjeldgaard vandt over Morten Knudsen, og i andet kryds blev der delt da Ulrik Marcussen vandt to singler for Sisu/MBK. Sisu/MBK vandt også begge doubler, og fuldbyrdede overraskelsen så sikkert som 7-3.
I den anden ende af rækken var der spænding til det sidste. Hillerød tog hjemme imod TPHU/BIF, og holdene fulgtes ad hele vejen. I TPHU-lejren var der tale om en holdindsats, da alle vandt en single hver, mens Robert Lorenz og Frank Gyldskov stod for de fire sejre til Hillerød. Doublerne blev også delt og kampen endte 5-5.
VRI blev nyt tophold efter sejr over Esbjerg. Simon Fischer vandt to sejre i andet kryds mens de tre andre fra VRI vandt en single hver. En double var dermed nok til at sejren på 6-4 kom i hus, og VRI dermed nu kan indtage rækkens andenplads. Holdet virker homogent og i fremgang – er dette hold overraskelsen i dette års turnering?
 
Elitedivisionen damer:
Ingen af de tre formodede tophold, Team Hørning, Ballerup og Sisu/MBK mødtes i første runde i Holsted, og dermed blev det bare slået fast at disse tre hold vil befinde sig i toppen når sæsonen skal gøres op. Sisu lagde ud med tre sejre over Triton, Holsted og TPHU. Det samme gjorde Ballerup over Holsted, Team Hørning 2 og en tæt 6-4 over Ballerups andethold. Team Hørning vandt deres første to sejre over Ballerup 2 og TPHU/BIF.
I Bunden af rækken er som forventet Holsted og Triton, Holsted der dog fik en flot uafgjort mod Team Hørning 2.

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk