Elitedivisionerne

Sejre til de formodede tophold og Esbjerg kom på tavlen…

Hos herrerne var der forventede sejre til Virum, Brønderslev og Køge Bugt, mens Esbjerg kom på tavlen mod sidste rundes overraskelse Sisu/MBK.
 
Lørdag havde Sisu/MBK dog vundet over et af rækkens mindre stærke hold TPHU/BIF med 7-3. Sisu/MBK gjorde rent bord i første parkryds mens TPHU/BIF vinder to singler i andet parkryds og en double. Virum formåede at vinde over rækkens andet bundhold Hillerød, selvom deres normale førstemand Henrik Vendelbo ikke stillede til start. Det gav debut til Mikkel Hindersson, som vandt to singler og en double. Det unge hold besejrede Hillerød med 8-2 og mht. fremtiden, så ser det godt ud for den traditionsrige klub. Det eneste problem der kan opstå, er at der bliver for mange gode spillere om pladserne, og at Virum dermed får svært ved at holde på talenterne. Brønderslev kom op til overfladen med en sejr på 8-2 over VRI. Sam Oddsherred vandt over Morten Knudsen, men ellers blev det kun til et doublenederlag for Brønderslevspillerne der er ved at finde melodien.

Søndag spillede Køge Bugt i TPHU/BIF, og kampen blev en velspillet affære med mange tætte kampe. THPU/BIF havde sat Anders Mortensen ned i 2. parkryds og her hentede han de to sejre der gav resultatet 8-2 til Køge Bugt. Esbjerg vandt en sikker sejr på 7-3 over Sisu/MBK, og hev dermed sæsonens første sejr hjem.
 
Se stillingerne under Danmarksturneringen
 
Se mere på klubbernes hjemmesider:
Virum Sorgenfri
Hillerød
TPHU/BIF
Køge Bugt
Sisu/MBK
VRI
Esbjerg
Brønderslev
 
Hos damerne har Sisu/MBK lagt sig i spidsen efter to sejre over Team Hørning I og Team Hørning II. Det blev til en kneben 6-4-sejr over sidste års mestre mens det blev til en klar sejr over Hørnings andethold på 10-0. Team Hørning besejrede deres eget andethold med 7-3. Triton fik en sejr og et nederlag ud af weekendens bestræbelser. Det blev til nederlag til Team Hørning I med 1-9 og til en sejr på 8-2 over Holsted.

Se stillinger og resultater under Danmarksturneringen

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk