EM 2012 i fuld gang

Alle danskerkampe med billeder, video og reaktioner. Husk også at følge med på dr.dk hvor der vil være en enorm stor bordtennisdækning under hele EM!

Husk at du kan se LIVEscore og alle resultater på EMs officielle hjemmeside. Klik på linket øverst.

Pernille og Morten vandt begge deres sidste kampe på 1.dagen. Begge slog spillere langt højere rangeret end dem selv, og begge var meget glade bagefter:

Både Mortens og Pernilles afslutning blev fanget på video, og de kommer på imorgen.

Morten Hyrup – Tomas Konecny: Morten leverede den bedste danske indsats idag, og slog Konecny fra Tjekkiet. Morten spillede godt og tog sine chancer, og sejren var fuldt fortjent. Mere følger senere….På klippet vinder Morten 2. sæt efter rigtig flot spil.

Pernille Agerholm – Dubkova: Pernille slår nr. 189 i verden i en meeeeget lang kamp!! Super spillet af Pernille, og hun er ubesejret på EMs førstedag. Mere følger…

Mie Jacobsen – Pietkiewicz: Mie spillede et rigtig godt 1. sæt som desværre blev tabt med 10-12, og herefter stod der Pietkiewicz på det hele. Klart 0-3 nederlag til Mie. Her er de sidste points fra kampen:

Stefanie – Vincze: Stefanie spillede bedre i denne match, men det blev ved lige ved og næsten. Kampen endte 0-3.

Tobias Lau – Pete Zolt: Tobias spillede et rigtig godt 3. sæt, men det var langt fra nok. Zolt er en dygtig spiller som ikke giver nogle lette bolde væk. 1-3.

Allan Bentsen – Petyo Krastev: Let og utrolig elegant vinder Allan 3-0. Med sin klassiske underholdende stil langt væk fra bordet var Allan totalt overlegen og altdominerende. Super indsats af den danske alderspræsident!

Mikkel Hindersson – Mathias Karlsson: Mikkel fandt aldrig sit niveau, og svenskeren spillede tæt på fejlfrit. Derfor et ganske klart 0-3 nederlag. Her er lidt bolde fra kampen:

Jonathan Groth – Jean Lauric: Groth kom efter en skidt start rigtig godt igang. Han besejrede klart belgiske Lauric, og har dermed givet sig selv en god start på EM-turneringen!

Mie Jacobsen – Madarasz: Mie spiller i første halvdel af kampen rigtig fornuftigt. Følger sine slag godt op, og presser sin modstander. Ved 2-1 i sæt begynder fejlene dog at snige sig ind, og kampen tabes 2-3….

Anders Lind – Zhmudenko: Anders gjorde det fornuftigt mod den meget stærke ukrainer, men det var for svært for unge Lind. Nye chancer imorgen for at gøre omærksom på sig selv.

Finn Tugwell – Yevhen Pryshcepa: Finn taber 1-3 mod en godt spillende Pryshchepa. I 2. sæt er Finn nede med 3-9, men er lige ved at få kontakt alligevel. Desværre tabes sættet, og ved 0-2 i sæt blev det op af bakke….

Claus Nielsen – Carlos Machado: Claus spiller en rigtig flot match, og presser den spanske stjernespiller hele vejen. Desværre bliver det 2-3. Her er Claus om kampen og de næste kampe i puljen:

Stefanie Christensen – Mikhaylova: Stefanie var desværre ganske chanceløs og kom aldrig rigtig ind i spillet. Modstanderen spillede klogt, og Stefanie blev låst. Nu er det Tugwell der skal igang…

Kasper Sternberg – Darius Knight: 2-3. Kasper starter sløvt, og englænderen spiller skarpt og hurtigt. Ved 0-2 får Kasper langt bedre returer, og han får næsten alle åbninger. Det billede ændrer sig desværre i afgørende sæt, og Darius er “oven på” hele vejen igennem. Her er nogle af de sidste bolde fra opgøret:

 

Darius Knight er efterhånden et meget kendt ansigt i England. Sammen med tennisspilleren Andy Murray er han frontfigur for mærket Fred Perry, og ved OL i sommers var han i samarbejde med Coca-Cola. Her er reklamefilm med Darius…

Morten Hyrup – Aleksandr Smirnov (EST): 1-3: Tæt, tæt kamp, hvor Morten taber på de små marginaler.

Pernille Agerholm – Venslaviute (LTU): 3-1: Flot kamp af Pernille, som kører på i højt tempo, og slider modstanderen op. På billedet snakker Pernille med pressen lige efter sejren er kommet i hus.

Husk alle resultater samt livescore kan findes på den officielle EM-site.

Hindersson/Bentsen – Lasan/Pattantyus: Det blev desværre et 2-3 nederlag for den danske double. I en til tider yderst seværdig kamp var det de to defensive spillere der lige var nummeret bedre, og Hindersson/Bentsen er dermed færdige i double…

Agerholm/Todorovic – Creemers/Stefanska: Med en 3-2 sejr spillede Agerholm/Todorovic sig videre ved EM. Kampen bølgede frem og tilbage, og noget atypisk damebordtennis, så var der flere loop-loop dueller som underholdte publikum. Super sejr, og Agerholm er videre i EM. Her er de afgørende bolde:

Da Agerholm spiller sammen med en serbisk dame, ser man ofte at der sidder en coach fra begge lande. I dette tilfælde sidder Rasmus Jespersen med den serbiske coach, og hver enkelt spiller for individuelle råd. Til sidst snakker spillerne kort sammen og aftaler det taktiske…

Lind/Nielsen – Burov/Lakeev: Super start endnu engang af danskerne. Desværre kunne de ikke holde niveauet, og russerne kørte kampen ganske sikkert hjem. Ikke desto mindre en god indsats af de unge danskere! 1-3.

Christensen/Jacobsen – Fajmut/Tomazini: De to første sæt var lidt “kedelige” uden den store gejst og sejrsvilje, men pludselig kom danskerne i gear og var tæt på at overraske mod favoritterne. 1-3.

Hindersson/Bentsen – Omri/Tauber: Hindersson og Bentsen skulle lige finde sig til rette, og da første sæt var overstået (og tabt), så var der ingen tvivl om sejren. 3-1 til danskerne.

Hyrup/Lau – Jean Lauric/Cedric Nuytinck: Efter flot spil vandt det danske par med 3-1 over belgierne. Specielt 4. sæt var tæt hele vejen, men Lau/Hyrup holdt hovedet koldt og afgjorde til deres fordel. Nu kører det for Danmark!

Agerholm/Todorovic – Valeria Petrova/Tatjana Tsistjakova: Så kom Danmark på tavlen. Agerholm og hendes serbiske makker vandt deres første kamp med 3-2.

Stefanie/Mie – Barbora Balazova/Hana Matelova: Kampen tabes 0-3, og de danske piger var langt fra sejren.

Lind/Nielsen – Robert Svensson/Mattis Burgis: 1-3, danskerne vinder flot 1. sæt, og er meget tæt på at få fat i 3. sæt også. Desværre tabes det 10-12, og det rutinerede par Svensson/Burgis kører 4.sæt sikkert hjem.

Lau/Hyrup – Tamas Lakatos/Daniel Kosiba, kampen er igang: Det blev en uskøn kamp med masser af fejl fra begge sider. Danskerne havde så afgjort chancerne, men tog dem ikke.

Her er Lau og Hyrup 45 minutter inden de skal igang.

Formiddagens doubleprogram:

10:00: Lau/Hyrup – Kosiba/Lakatos 1-3.

10:40: Christensen/Jacobsen – Balazova/Matelova 0-3.

10:40: Lind/Nielsen – Burgis/Svensson 1-3.

11:20: Agerholm/Todorovic – Petrova/Tsistjakova 3-2.

11:20: Lau/Hyrup – Lauric/Nuytinck 3-1.

12:00: Christensen/Jacobsen – Fajmut/Tomazini 1-3.

12:00: Lind/Nielsen – Burov/Lakeev 1-3.

12:00: Hindersson/Bentsen – Omri/Tauber 3-1.

12:40: Agerholm/Todorovic – Creemers/Stefanska 3-2.

13:20: Hindersson/Bentsen – Lasan/Pattantyus 2-3.

15:00: Agerholm – Venslaviciute 3-1.

15:00: Hyrup – Smirnov 1-3.

15:45: Christensen – Mikhaylova 0-3.

15:45: Sternberg – Knight 1-3.

16:30: Jacobsen – Madarasz 1-3.

16:30: Lind – Zhmudenko 0-3.

16:30: Tugwell – Pryshchepa 1-3.

16:30: Nielsen – Machado 2-3.

17:15: Groth – Lauric 3-1.

17:15: Hindersson – Karlsson 0-3.

18:00: Bentsen – Krastev 3-0.

18:45: Christensen – Vincze 0-3.

18:45: Lau – Pete 1-3.

19:30: Jacobsen – Pietkiewicz 0-3

21:00: Agerholm – Dubkova 3-2.

21:00: Hyrup – Konency 3-2.

Undervejs vil der være korte kampreferater og filmklip fra de danske spilleres kampe, men husk også at kigge forbi dr.dk – her vil der være Live-opdatering fra alle danskerkampene samt reaktioner og kommentarer.

JONATHAN GROTH/KASPER STERNBERG

 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97