EM-billet konkurrence

Det blev DBTUs eneste klub på Langeland – Tranekær/Tullebølle IF – der løb af med sejren i EM-billetkonkurrencen, hvor der var et Donic EM-bord på højkant til den klub, der købte flest billetter i forhold til antal registrerede medlemmer ved den seneste medlemsregistrering i januar 2012.

Som det tydeligt er fremgået i beskrivelsen af konkurrencen, er det alle billetter købt og registreret som ’medlemskøb’ på EM-billetsalgs-sitet, der har talt med i konkurrencen.

Tranekær/Tullebølle IF havde 20 mand afsted på klubtur til Herning – svarende til 48 % af de registrerede medlemmer. På konkurrencens 2. plads finder vi Ribe BTK, der havde købt og registreret hele 43 billetter som ’medlemskøb’ – udaf klubbens 95 medlemmer. Ribe var således topscoreren ifht. antal købte billetter – men det rakte altså ’blot’ til andenpladsen relativt set (sammenholdt med klubbens antal medlemmer).

På de efterfølgende pladser følger Fårevejle BTK (3), Tved G&I (4) samt Skagen, BTK 77 og Billund på en samlet 5. plads.

Der er et Donic EM-bord på vej til Langeland!

Jeg håber at alle, der besøgte EM i Herning, havde en god oplevelse – og fik lyst til at opleve mere bordtennis på topplan. Næste chance på dansk jord er EM-kvalifikationslandskampen Danmark-Slovenien den 20. november i Roskilde – og 10 dage senere gælder det OBs Grand Prix stævne, hvor de bedste danske elitespillere traditionelt deltager.

Alle klubber, hvis medlemmer har købt EM-billetter som medlemskøb på EM-billetsalgs-sitet, vil få udbetalt den lovede ’billet-rabat’. Mere info om dette – så snart opgørelsen af disse billetter er færdiggjort.

Forfatter: Jakob Staun
Kontaktperson e-mail: jakob.staun@dbtu.dk