EM: Glad og stolt debutant

Jeg blev enormt glad og stolt, da jeg blev spurgt om jeg ville være pigernes coach, fortæller Jesper under en pause i kampene i Østrig. Det har været en stor oplevelse for mig. Jeg kender jo alle pigerne fra Århus, og vi har haft og har en vældig god kemi sammen. Vi var enige om, at vi skulle fighte med alt hvad vi havde, og skulle tage chancerne der bød sig. Der har været en fantastisk holdånd, og det var stort at se, hvordan alle tre i den afgørende kamp om oprykning tog chancen og spillede op til deres maksimum og udraderede favoritterne fra Estland med 3-0. – Og det er jo ikke så dårligt at rykke op i sin debut.

Det var svært at komme ned på jorden igen, og klokken blev mange, inden adrenalinen var ude af kroppen, og jeg kunne sove efter denne kamp. Det var stort og en uforglemmelig oplevelse siger træneren fra VRI og medarbejderen fra Bordtennisexperterne.

Der har også været et par oplevelser fra den individuelle turnering, som jeg ikke lige glemmer. I flere kampe har vores spillere hentet 0-2 til 3-2 i de kampe jeg har coachet. Det var stort, da Morten Hyrup Rasmussen fik revanche fra nederlaget i holdturneringen mod belgiske Robin Devos endda efter at have været bagud 0-2. Mie Jacobsen hentede også i sin første kamp 0-2 mod en materialespiller. Det viser god moral og gode fighting spirit.

– Jo det har været en super oplevelse som jeg sent vil glemme, siger den danske debutant Jesper Steffensen.

JESPER STEFFENSEN

Jesper Steffensen Coacher Morten Hyrup Rasmussen ved EM 2013

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 29
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk