En eller to semifinaler?

I Elitedivisionen for Herrer er man nået til semifinalernes indledning, som er mandag – med definivt én, og måske to kampe.

I Odense møder grundspilstreerne, OB de suveræne og maksimumpointhavende grundspilsvindere fra Roskilde i en gentagelse af sidste runde-kampen, hvor odenseanerne førte 2-0, inden roskildgenserne tog en hel håndfuld sejre i træk, og vandt med 5-2.

Som dengang, spilles kampen i Odense Idrætshal, hvor det røde Taraflexgulv, storskærme og ikke mindst flere/mange hundrede tilskuere venter både værter og gæster – alle er velkomne uden beregning, som det kan læses andetsteds på dbtu.dk!

Kampen spilles mandag, 2. Påskedag fra kl. 15:00, og hvor der indledes med en forkamp et kvarter tidligere.

OB (Foto: ob-bordtennis.dkROSKILDE (Foto: btk61.dk)  

Den anden semifinale står mellem de forsvarende mestre og grundspilstooer, Køge Bugt og Hillerød, der blev nr. 5, men her er indledningskampen dog endnu ikke helt på plads.

Kampen spilles ifølge Køge Bugt”med 90% sikkerhed” ligeledes på mandag, 2. Påskedag hos HGI, men en endelig bekræftelse og et klokkeslæt savnes stadig.

Det forventes, at begge påskens semifinaler kan følges på LIVE-ticker, som vil lagt ud på forsiden af dbtu.dk…

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk