Mie Skov på hjemmebane Royal Stage i Frederiksborg Centret den 1/5-2019. Foto: @MZebitz.

I fredags omtalte vi her på hjemmesiden, at Mie Skov samme aften ville gøre comeback i herrernes Bordtennisliga, hvor hun senest spillede i sæson 2013/2014. Mie stillede op for Hillerød GI, der i Royal Stage i Frederiksborg Centret mødte Virum-Sorgenfri BTK i braget om Nordsjælland.

“Det var sjovt at være tilbage, og dejligt at mærke kulturen omkring at være en del af et hold, der kæmper sammen mod et fælles mål”, fortæller Mie, der imponerede ved i sin første kamp at vinde over Henrik Vendelbo (rangeret som nr. 18 i Danmark) med 3-2 (11-9, 5-11, 11-7, 5-11, 11-6).

“Jeg fik stort udbytte af min serv og ved at være tålmodig i duellerne”, forklarer Mie om nøglen til sejren.

Henrik Vendelbo er enig. “Hun vinder meget i egen serv og looper bedre end de fleste herrespillere på første bold efter sin serv. Hvis vi også skal ind på udviklingspotentialer, så trækker hun sig for hurtigt væk fra bordet – lige som jeg selv i øvrigt – og så skal hun nok forbedre sit forsvarsspil, hvis hun skal dyste med om OL-pladserne”, siger Henrik Vendelbo.

I sin anden kamp tabte Mie til unge Theo Dyekjær med 0-3 (7-11, 9-11, 5-11), hvilket resulterede i den endelige holdsejr til Virum på 5-2.

“Jeg skal arbejde mere på at kunne blive fremme tæt ved bordet og spille med et offensivt mindset”, siger Mie Skov, der allerede lørdag morgen var tilbage i træningslokalet i Idrættens Hus i Brøndby for at arbejde videre mod målet om at nå til det forjættede land – at komme til igen at dyste på højeste niveau ved OL i Tokyo i 2021.

Kampen mellem Hillerød GI og Virum-Sorgenfri BTK blev livestreamet på Hillerød GI’s hjemmeside (565 visninger). Se Mie Skovs to kampe her
Mie Skov mod Henrik Vendelbo (scroll til tidskode 14.00 til 46.25). Mie Skov mod Theo Dyekjær (scroll til tidskode 1.47.45 til 2.06.30).

I Sjællandske Nyheder (sn.dk) udtaler Mie Skov sig også om sin første kamp i syv år i herrernes liga. Klik her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk