En stor styrkeprøve

Danish Open starter i morgen i Frederikshavn, og hele 8 ungdomsspillere er udtaget til at repræsentere Danmark: Agerholm, Jacobsen, Groth og Lau i senior og U21 rækken, Gammelmark, Stonor, Middelhede og Haack i U21.

For alle spillerne bliver det en stor styrkeprøve, men også en mulighed for at vise hvor man står i forhold til ens konkurrenter.

Det er klart at forventningerne er større til dem der før har været ude og spille pro tour eller EM/VM, end til dem der er med for første gang, men for dem alle gælder det om at vise at man hører hjemme i en trøje hvor der står Danmark på ryggen.

Det er vigtigt at alle ungdomsspillerne ser Danish Open som en gylden mulighed for at samle international erfaring, samt snuse lidt til hvordan verdensklasse spillerne varmer op, spiller indspil og lign.

Målsætningen fra min side er klar:

At spillerne viser at de tror på dem selv og deres spil, og at de går efter at vinde deres kampe.
At de forsøger at spille offensivt og aggressivt.
At pigerne viser en klar fremgang i forhold til senior EM, og juniorerne i forhold til UEM.

For de 5 spillere der lige har været 3 uger på træningslejr i Kina, bliver Danish open den første rigtige styrkeprøve siden hjemkomsten. Det bliver spændende at se hvor meget udbytte de allerede nu har haft af den hårde træningslejr. Det bliver nogle spændende dage i Frederikshavn!

Forfatter: Mads Flod-Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk