“En sur følelse”

Kieler TTK Grün-Weiß’ oprykningschancer fik i weekenden et set back, da topkampen mod TTC Berlin Neuköllnblev tabt – det blev 3-8 på hjemmebane, og KTTK er nu “sat” på 3. pladsen.

Det blev til tre danskersejre – både Pernillle Agerholm og Mie Jacobsen vandt hver en single, mens de sammen vandt den indledende double, hvor 0-1 og 1-2 blev vendt til 3-2:

“Mie og jeg startede ud med at vinde doublen i 5. sæt, hvor vi vandt på en rigtig god taktik, men vi tabte samlet  med 3-8, hvor vores holdkammerater fra Kiel aldrig rigtig kom i gang.

PERNILLE AGERHOLM

Inden kampen mod Berlin var der lagt op til et spændende drama, der ville have en alt afgørende betydning i forhold til oprykning til 2. Bundesliga.

Vi lå på en delt andenplads inden mødet, og derfor var denne kamp super vigtig – det er en sur følelse at have tabt kampen, og det ser nu ret svært ud med oprykning.

Men vi kæmper stadig videre og tror på det bedste”, slutter Pernille Agerholm.

Danskertrioen i Kieler TTK Grün-Weiß består af Pernille Søndergaard, Mie Jacobsen og Pernille Agerholm – på dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt indviduel statistik, samt besøge den p.t. eneste danskerdameklub i Tyskland, Kieler TTK Grün-Weiß…

SØNDERGAARD, JACOBSEN & AGERHOLM

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk