Endnu en klub

BTK Slagelse gør nu OB, Ballerup og Roskilde selskab i gruppen af BAT-certificerede klubber. Klubben har afleveret og fået godkendt sine BAT politikker og klubbens træner Niels Christoffersen har gennemført BAT træneruddannelsesforløbet og er blevet evalueret op mod klubbens træningspolitik.

Certifikat for talentudvikling

DBTU har i samarbejde med Team Danmark udarbejdet Bordtennis Aldersrelateret Træningskoncept i daglig tale BAT. Materialet der er tilgængelig for alle via DBTUs hjemmeside og i DBTU Shoppen er ikke alene et talentudviklingsmateriale, men principper og anbefalingerne er også et hjælpemidler til bedre fastholdelse, da spillernes progressionen tilpasses spillernes udvikling inden for områder som f.eks. psykologisk/mental udvikling, teknik formåen i de forskellige aldersgrupper samt spillernes fysisk udvikling.

Det er muligt at ansøge om en BAT-certificering, hvor klubben og klubbens trænere gennem et udviklingsforløb guides i at få BAT implementeret i klubbens træning. Næste runde af BAT-certificering påbegyndes primo september.

Skal din klub certificeres som en klub, der i samarbejde med DBTU og Team Danmark træner efter de anbefalede principper for talentudvikling, så er muligheden der nu. Kontakt udviklingskonsulent Annette Westermann for yderligere information. 

Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk