Endnu et Rekordnederlag

Christoffer Petersen spillede igen ikke med i singlerne, da Rekord hjemme tabte til Söderhamn med 2-3, men var med i den afgørende double, der sammen med Kristian Karlsson blev tabt 0-2.

Det er tredie gang Helsingborgklubben taber med 2-3, og anden gang i træk de gør det ved stillingen 2-2 før den afgørende double.

De næste danskerkampe spilles om en uge, når både Eslöv med Kasper Sternberg og Rekord spiller på udebane – EAI spiller topopgør mod Falkenberg, mens Rekord møder Halmstad… 

PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu) PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu)
Den bedste svenske herrerække er nu er omdøbt til Pingisligan – to danskere er på plads i den 10 hold store række: Kasper Sternberg, der spiller i mesterklubben Eslöv og Christoffer Petersen, som man finder i Helsingborgklubben, Rekord.

Det er ikke kun navnet, der er ændret i Sverige – fremover spiller man “lynkampe”, der afvikles bedst af tre sæt, hvilket skyldes en aftale med svensk TV4, der ville have korte kampe, der passede godt til TV.

Der spilles bedst af fem kampe, hvor der spilles efter OL-systemet – én spiller to singler, to spiller en single + en double, hvilket altså giver fem kampe i alt.

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk