Er du god til bordtennis

HGI Bordtennis, Hillerød kommune og Team Danmark i Hillerød har sammen etableret eliteidrætsklasser på 7., 8. og 9. klassetrin.
Bor du i Nordsjælland, går i 6. klasse og vil gerne satse på bordtennis samt gå i en talentidrætsklasse. Så er Hillerød Talentidrætsklasser sikkert noget for dig.

– Dyrker du sport på højt plan?

– Går du i 6. klasse?

– Er det svært at få tid til både din skolegang og din sport?

Talentidrætsklasserne er et samarbejde mellem Hillerød Kommune, Team Danmark, Hillerød Elite Idræt og en række sportsklubber i Hillerød.

Som elev i talentidrætsklasserne får du de bedste muligheder for at dyrke din sport på højt niveau, og samtidig passe din skolegang.

Der holdes informationsmøde om talentidrætsklassen på torsdag den 20. november 2014 kl. 17.00 – 18.00 på Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13 i Hillerød.

På mødet vil kommunens talentidrætskoordinator og skolens inspektør være til stede og besvare spørgsmål. Derudover vil nogle af de nuværende elever sige lidt om, hvordan det er at gå i en idrætsklasse.

Nuværende elever er Peter Svenningsen, Benjamin Carl, Andreas Bjerregaard og Celine Rønn Andersen.

Kontakt Niels Reuther, Hillerød bordtennis eller en af eleverne. Du finder flere oplysninger på Hillerød GI’s hjemmeside. Klik her.

Læs mere her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 26 88 31 90
Kontaktperson e-mail: nreuther@gmail.com