Europæisk bordtennis

– Roskilde formåede at vinde kampen mod det kroatiske mandskab med 3-2, og som EB.dk skriver: “Jesus redder Roskilde”.

Bentsen lagde ud med at tabe 2-3 til Tomislav Japec hvorefter Jesus fulgte trop med et nederlag mod kinesiske Zeng. Finn, som så mange gange før har vendt kampe ved 0-2 (EM 2005), vandt mod Ronald Redjep, og så kunne Allan og Jesus afgøre via sejre mod Zeng og Japec. Roskilde møder i næste runde Angers fra Frankrig. Læs også ETTU’s artikel om Roskildes sejr.

Kasper Sternberg og Eslöv kunne desværre ikke følge Roskilde videre i turneringen – det blev til nederlag på 2-3 til russiske Kamdor, hvor Kasper tabte begge kampe mod Liventsov og Lakeev. Læs mere her.

– Kasper Sternberg og resten af Eslöv-mandskabet skal en tur til Rusland i bestræbelserne på at spille sig videre i ETTU-cup’en. Liventsov, Lakeev og Burov udgør det russiske hold, og Kasper og Eslöv må betegnes som svage favoritter. Læs mere om de to hold her.

Roskilde tager i weekenden også hul på cup-spillet i årets ETTU-cup. Modstanderen er kroatiske STK Dr. Casl, og det er et stærkt mandskab den kroatiske topklub kan mønstre. Kinesiske Zeng Jia samt kroaterne Ronald Redjep og Tomislav Japec udgør formentlig holdet til weekendens kamp, og det er alle tre spillere som har været med et godt stykke tid på højeste niveau.

Roskilde stiller med Allan, Finn og Jesus, og umiddelbart er det danske mandskab favorit. Kampen spilles 18.november kl. 15.30 i Roskilde. På Roskildes egen hjemmeside findes en lille optakt.

ettu.org findes info om hold, lodtrækninger og kamptidspunkter…

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 90 24 45