Europæisk OL-lejr

I denne uge har de tre danske OL-deltagere Mie Skov, Allan Bentsen og Michael Maze været på OL-træningslejr i Østrig. Lejren har haft deltagelse af stort set alle de bedste europæiske OL-spillere, så niveauet har været utroligt højt. Det tyske hold valgte dog at forlade lejren allerede tirsdag pga. den meget kraftige varme, og meldingen fra lejren er da også, at det er meget varmt! Sportschef Peter Sartz: De danske spillere er i rigtig god form og er topmotiveret. Havde Europa haft lejre som denne hver 6. uge året rundt, så havde vi kunne konkurrere mod Asien for alvor! 

Idag er der en træningsturnering, og der er 21 spillere til start. Mie har valgt at træne i stedet for, men Allan er røget i gruppe med Jens Lundqvist og Alexander Shibaev, mens Maze er i gruppe med Jörgen Persson og Noshad (Iran).

I næste uge fortsætter OL-træningen for alle 3 spillere. De to russere, Alexander Shibaev og Kirill Skachkov, kommer på besøg i Brøndby og skal træne med det danske landshold. Allan har valgt at fortsætte træningen i Kroatien, hvor de serbiske OL-spillere også vil deltage.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk