European Youth Series i Serbien

Længst nede finder I invitationen til European Youth Series i Dimitrovgrad i Serbien, der spilles fra d. 20.-24. september. Dette betyder at stævnet falder sammen med et flertal kampe i DT. Det skal understreges, at deltagelse i European Youth Series ikke er grund til flytning af DT-kampe.

Til dette stævne udtager Bordtennis Danmark ikke spillere og sender derfor ikke trupper/trænere afsted i BTDK-regi. BTDK kommer dog, som et forsøg, til at åbne for deltagelse i privat/klub-regi.

For at deltage privat eller fra klub skal følgende kriterier være opfyldte:

  1. Spillerne skal være født enten 2008-2009 (U15) eller 2010 og senere (U13).
  2. Man skal angive hvilke af følgende rækker man er interesseret i at deltage i:
    1. U15/U13 single
    2. U15/U13 hold (hhv. pige og drengehold)
    3. U15/U13 mixed double
  3. Udover spillere skal der være en udpeget coach som tager med på turen som ansvarlig for de navngivne spillere. Denne coach skal være aktiv på ugentlig basis i klub som træner for minimum én af de medfølgende spillere. En coach kan maksimalt være ansvarlig for et drengehold og et pigehold.
  4. Alle omkostninger (rejser, entry fee, hospitality) betales af spillerne/klubberne selve. BTDK viderefakturerer. Se omkostninger for stævnet i invitationen.
  5. For deltagelse i holdturneringen skal to spillere af samme køn tilmeldes, da holdturneringen er delt op i hhv. drenge og pigehold. Der må også tilmeldes tre på et hold.

Ovenstående information sendes til magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk i form af en ansøgning om at deltage senest d. 19. august (se dog nedenfor omkring registrering i ITTFs database).

Da BTDK ejer rettigheden at tilmelde, vil det være landstrænernes (i dette tilfælde Magnus Mallander og Mads Jørgensen) vurdering som afgører, om man bliver tilmeldt eller ej. Besked omkring hvorvidt ansøgningen godkendes og man bliver tilmeldt kommer indenfor et døgn.

Se også vigtig information nedenfor til alle som ikke tidligere har deltaget i WTT/ETTU stævner tidligere.

VIGTIGT: registrering i ITTFs database 

For alle spillere som ansøger om at deltage, og som ikke har spillet WTT/ETTU-stævner tidligere gælder at man senest d. 13. august skal sende følgende på mail til Magnus:

  1. Pasfoto på spilleren
  2. Pasnr på spilleren + forælder til spilleren
  3. Telefonnr + mailadresse til forælder
  4. Bopælsadresse
  5. Foto af underskrift fra spiller + forælder

Hvis dette ikke bliver sendt ind senest d. 13. august kan deltagelse i stævnet ikke garanteres! 

Spørgsmål omkring ovenstående rettes til magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk

Invitiation til stævnet findes her: 2023_EYS_Serbia_Open_Prospectus