Evaluering af en sæson…

Michael Maze tilhør verdens eliten som nr.21 i verden!

Ved EM i Beograd viste han igen at han er god ved mesterskaberne da han vandt bronze i single. Første individuelle medalje ved EM før DBTU.

Han spillere stadig for få turneringer til at tage næste skridt på VR, men vi ser at programmet nu hænger bedre sammen med klub i Frankrike.

Detta gør at træning og internationelt spil kan prioriteres højere end tidligere.

Holdet har etablerat sig som en af top-nationerne i Europa med en 7. plads og matchbold til medalje. Dessutom vandt vi vår pulje i kvalifikationen til EM.

Men vi er i gang med en generationsskifte og derfor skal vi være indstillet på at det kan bli dårligere resultater i periode der hedder 2008-2010 ti hold EM OG VM, føre at investera i nye spillere.

WM 2007 syv uger efter EM blev ännu en gang en katastrofe før Europa mod Asien, men nu har ETTU äntligen flyttet EM til efteråret så vi får en chans at førberede os på samme vilkor som Asien.

Føre Danmark blev WM blandet Michael kom ikke op på sin nivå og underpresterade vilket framfør allt berode på at huvudet ikke var med.

Varfør? Det fanns fler orsaker Michael misser något i focusering og jag gør någon miss i den fysisiska planeringen.

De andre herre spillerne spelade på max, Finn gøre sin bästa individuelle kamp mod Adrian Crisan där. Han vinner 4-1, sedan tappare han i en mycket tät kamp til Fredrik Håkansson Sverige med 4-3.

Christian Larsen spillere sig til første runde där han gøre en mycket bra kamp mod Vladimir Samsonov og Christoffer Petersen tappare i en tät kamp i knock out match, og i double er Maze/Tugwell i åttondele.

Føre 2007/08 går vi føre at kvalificere os til OL, Michael individuelt og helst en til i Europa kvalifikationen då er holdet också kvalifieceret. Det er møjligt om vi rammer formen og har huvudet til det.

När det gäller hold WM ska vi første kvalifecera oss før A-gruppene genom værdsrankingen før hold og det gør vi genom bättre individuelle placeringar som er målet før alla spiller.

Truppene som ska lava det er Michael Maze, Finn Tugwell, Martin Monrad, Christian Larsen, Christoffer Petersen, Kasper Sternberg, Jakob Asmussen, Mikkel Hindersson og Morten Rasmussen.

em_2007_herrer.jpg

Forfatter: Peter Sartz
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk