Få en på opleveren i aften:

I aften afgøres det danske holdmesterskab for herrer – efter de to første finalekampe er stillingen 1-1 i kampe mellem de to finalister, Roskilde og Køge Bugt…

For ikke-indviede lyder det måske ikke specielt interessant, men så prøv og læg vejen forbi Roskildehallerne i aften ved 18-tiden, og få en bordtenniskulturel oplevelse:

Op til 700 tilskuere vil i aften valfarte til domkirkebyen for på allernærmeste hold at opleve kulminationen på Elitedivisionen for Herrer anno 2008.

– en række, der nok aldrig har været stærkere, og som i slutstadiet har nået et både stemnings- og spændingsmæssigt klimaks, med rækkens to bedste hold i en usædvanlig tæt finaledyst, der indtil videre har budt på to Sudden Double-afgørelser med en sejr på 5-4 til hvert hold.

Heppekor, fanbannere, klappølser og andet, der er – andre – store idrætsbegivenheder værdigt, vil danne ramme om de taraflexgulvbelagte, rødgulvede spillepladser, hvor de otte spillere skal afgøre danmarksmesterskabet – formentlig og forhåbentlig med ligeså stor dramtatik og spænding, som det har været tilfældet i de to første finaleopgør.

Derfor skal lyde en meget stor opfordring til alle der har lyst til at opleve idræt og underholdning på allerhøjeste niveau og i levende live, om at forlade TV-stuen og de sædvanlige livsstils- og pseudo-realititetsprogrammer, samt den forudsigelige Champions League-langgaber aftenen kan tilbyde, og i stedet bruge et par kvalitetstimer med noget af det ypperste dansk seniorbordtennis kan byde på!

Der er Serve Off kl. 18.30, men der bliver kamp om alle tilskuerpladser, så undlad at komme alt for sent, hvis man vil have en siddeplads – der er ca. 700 af slagsen, og der forventes fuldt hus…

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk