Fanklub mangler billetter

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

Mandag middag træder Michael Maze ind i den olympiske bordtennisturnering, hvor græske Kalinikos Kreanga, der er tidligere Europa Top 12-vinder og VM-bronzemedaljevinder, venter.

Mange danskere vil følge Maze’ første kamp i London, men måske må hans fanklub nøjes med at følge kampen på TV, da de endnu ikke har fået fat i billetter til ExCeL-center, der danner ramme
om bordtennisturneringen ved OL 2012:

“Michael Maze har opbakningen i orden, når han mandag træder ind i den olympiske manege.

Forhåbentlig. Til trods for at der på OL’s førstedag var mange tomme sæder i de forskellige arenaer, er det svært for sportsentusiaster at få fingrene i billetter. Det har Maze’ fanklub også måtte sande.

Mor Connie er ganske vist på lægterne under hele turneringen, da hun er en del af den olympiske sponsor P&G’s projekt ’Thank you mom’ og derfor følger Michael tæt.

Men bordtennisgale danskere, kaldet OL-klubben, har taget turen over søen for at støtte den danske Batman. Dog uden billetter i kufferten.” (TV2)

Hele artiklen kan læses via DBTU’s OL-sektion – via ITTF og det officielle OL-site, London 2012, kan man læse meget mere om OL 2012, der afvikles i perioden 27. juli – 12. august…

MICHAEL MAZE' FANCLUB (Foto: TV2)

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk