Favoritsejre

Favoritterne sejrede i weekendens kampe i championsleague

I gruppe A vandt Niederösterreich 3-0 over de tyske mester fra Frickenhausen og de svenske mestre Eslöv tabte 0-3 til franske Angers
Niederösterreich er klart i spidsen med maksimumpoint efter første halvdel af turneringen og må være en af favoritterne efter tilgang af Wang Hao, Kina. Der bliver kamp om den sidste plads i kvartfinalen, idet de tre øvrige hold har slået hinanden indbyrdes.

I gruppe B er Cajagranada i spidsen med maksimumpoint. Spaniolerne vandt 3-2 over Ochsenhausen. Det svenske talent Per Gerell vandt for tyskerne overraskende over Primorac men tabte i den afgørende kamp 11-9 i afgørende sæt til kineseren Guo Jinhua.
I den anden kamp vandt Istres fra Frankrig 3-1 over Zagreb. Det ligner spansk og tysk kvartfinaleplads.

De forsvarende mestre fra Gönnern, Tyskland fører gruppe C efter 3-2 over franske Cergy, der formentlig tager den anden plads i kvartfinalen. Prag vandt over polske Gloska med 3-2 i en kamp hvor tre kampe blev afgjort i 5. sæt. I afgørende vandt Simoncik 11-9 i femte over Wang Zeng Yi.
I gruppe D ligger Charleroi, fra Belgien med Samsonov, Saive og Ching Li på førstepladsen efter sejr på 3-1 over Grenzau. Italienske Pieve Emanuele vandt 3-2 over franske Hennebont 3-2. Her stod Vyborny for overraskelsen ved at slå Kreanga 3-0.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk