Fem vindere i Højby

Tak for denne gang
Opdateringen fra Danmark Top 12 er slut – senere følger fotos fra præmieoverrækkelsen, samt det lovede interview med vinderen af Pige/Yngre Pige, Karoline Dam Mortensen.

Grundet tekniske udfordringer har det desværre ikke været muligt at bringe fotos i opdateringen – på infosport.dk kan man finde samtlige resultater og slutstillinger fra Danmark Top 12…

Overlegen afslutning
Anders Lind – Claus Skov Nielsen: 1-3 (11-4, 3-11, 13-15, 1-11)

Claus Skov Nielsen lukkede og slukkede årets Danmark Top 12 med maner, da han i “finalen” i drengerækken mod Anders Lind vandt med 3-1.

Kampen startede meget ujævnt med et sæt til hver, inden tredie sæt, der var en sand gyder med adksillige sætbolde til hver spiller, inden Skov lukkede sættet med 15-13.

Dette knækkede fuldstændigt Lind – sidste sæt blev vundet med 11-1 af Skov!

– trediepladsen i Drenge gik til Skovs klubkammerat, Tobias Rasmussen…

Li lo til sidst
Pernille Agerholm – Li Qiu Xia: 0-3 (9-11, 6-11, 2-11)

Dermed vinder Li Qiu Xia Danmark Top 12 – i den afsluttende “finale” mod Pernille Agerholm var der reelt styrkeforskel, og det blev en sikker og fortjent sejr til Li.

– i kampen om 3. pladsen vandt Stefanie Christensen med 3-1 over Mie Jacobsen…

Første juniortitel til Haack
Asbjørn Reenberg – Sebastian Haack: 0-3 (9-11, 8-11, 8-11)

Sebastian Haack vinder for første gang Danmark Top 12 for Herre Junior – 11 kampe gav 11 sejre, og i sidste kamp slog han førsteseedede Asbjørn Reenberg, og satte et flot punktum for weekenden!

– i kampen om 3. pladsen vandt Ruben S. Jensen med 3-2 over Emil Madsen…

Danmark Top 12-titel til Ivan Ou
Andreas Dilling – Ivan Ou: 3-1 (8-11, 11-4, 13-11, 11-2)

På trods af nederlaget er Ivan Ou samlet vinder af Danmark Top 12 i Yngre Drenge – Ou, Dilling og Thomas Hansen ender alle med 10 sejre og lige mange matchpoints, men da Ou er bedst i deres indbyrdes sætkvotient, vinder han turneringen foran Hansen og Dilling…

I Pige/Yngre Pige sikrede Emma Højlund sig andenpladsen ved at besejrede den samlede vinder, Karoline Dam Mortensen i sidste spillerunde – 3. pladsen gik til Louise Karoline Jakobsen…

Dobbelt finale
Li Qiu Xia tabte sit første sæt, da 10. og næstsidste spillerunde i Dame U21/Junior blev afviklet – hun og Pernille Agerholm mødes nu i “finalen” om titlen i rækken, mens Mie Jacobsen og Stefanie Christensen mødes i kampen om den sidste podieplacering…

I Herre Junior er de to vigtigste kampe nu afviklet – og det blev til to tresætssejre:

Seabtain Haack fastholdt sin status som ubesejret inden sidste spillerunde – Haack slog Ruben S. Jensen, og nu venter “finalen” mod Asbjørn Reenberg, der besejrede Emil Madsen…

Tillykke til Karoline
Årets første vinder ved Danmark Top 12 er nu fundet – Karoline Dam Mortensen sikrede sig i næstsidste spillerunde sejren i Pige/Yngre Pige, hvor hun inden sidste kamp er to sejre foran nærmeste konkurrent, Emma Højlund, som netop er hendes sidste modstander i Højby.

– senere søndag kan man på dbtu.dk læse et kort interview med P/YP-vinderen.

I Yngre Drenge tabte den topseedede Andreas Dilling i næstsidste runde – Thomas Hansen vandt med 3-0, men Dilling kan med en sejr i sidste spillerunde stadig tage titlen hjem.

I sidste spillerunde mødes Dilling og ubesejrede Ivan Ou, men podiepladserne er på plads – sammen med Dilling og Ou, er Thomas Hansen sikret en blandt blandt de tre præmietagere.

– på falderebet er der kommet endnu en trækning, idet Andreas Hjortskov har forladt turneringen…

Drømmefinale på vej
I drengerækken er der intet nyt under den fynske sol – Lind og Skov kører derudaf uden slinger i valsen, og drømmefinalen mellem de to er nu kun en enkelt runde væk…

18 kampe – 0 sættab!
Hos “damerne” har de to førende spillere, Pernille Agerholm og Li Qiu Xia, stadig ikke afgivet sæt – de har nu spillet tilsammen 18 kampe, og det trækker op til en “drømmefinale” i denne række.

I HJ havde den ubesejrede Sebastian Haack en smule problemer i 9. runde – Haack var bagud med 1-2 mod Michael Jørgensen, der i allerførste kamp slog forhåndsfavoritten, Asbjørn Reenberg…

– Haack vendte dog kampen, og vandt klart de to sidste sæt…

Favoritfald på vej
Karoline Dam Mortensen synes på vej mod titlen i Pige/Yngre Pige ved årets Danmark Top 12!

Hun er nu to sejre foran Emma Højlund, der igen snublede med et nederlag til Dams klubkammerat, Nicoline Koefoed, der besejrede forhåndsfavoritten med 15-13 i femte og afgørende sæt.

Dam kan nu i høj grad selv afgøre sin skæbne – vinder hun blot en af hendes to sidste kampe, er hun vinder af turneringen, hvilket må betegnes som en lille overraskelse.

Stillingen i toppen af rækken er som følger før de to sidste spillerunder:

1. Karoline Dam Mortensen, Bornholm
2. Emma Højlund, Sisu/MBK
3. Malene Kaag, Søhøjlandet
4. Sofie Egeholt Bang, Ballerup
5. Louise Karoline Jakobsen, Smørum
6. Nicoline Koefoed, Bornholm

Efter endnu en omgang favoritsejre i Yngre Drenge ser stillingen således ud i denne række:

1. Andreas Dilling, Roskilde
2. Ivan Ou, Brønshøj
3. Thomas Hansen, Team Nørreå

Lind og Skov fortsætter – stadigvæk
Business as usual i drengerækken, hvor Anders Lind og Claus Skov Nielsen fortsætter med at vinde – kampen om trediepladsen ser umiddelbart ud til at være et opgør mellem Tobias Rasmussen og Marc Kynde, men flere kan stadig nå at blande sig i kampen om den sidste podieplads…

Podiet på vej på plads
Hos herrejuniorerne vandt alle favoritter igen, og det er nu nærmeste definitivt sikkert, at podieplaceringerne bliver fordelt mellem kvartetten bestående af Haack, Jensen, Madsen og Reenberg – Haack er eneste ubesejrede spiller, mens de tre øvrige alle har tabt én kamp…

5 x 3-0
I Dame U21/Junior var der kort proces i 8. spillerunde, hvor alle fem kampe endte med 3-0…

To duoer er stukket af
Hos de yngste blev der i søndagens anden runde uddelt endnu et æg – det var ubesejrede Ivan Ou, der stod for dette, og han er sammen med Andreas Dilling på vej mod en “finale” i YD.

Jeppe Spottog tabte i samme række et skridt i fht. Dilling og Ou, da han tabte sin 8. rundekamp.

Hos de yngste piger fortsætter Karoline Dam Mortensen, der nu er 8-0 i Pige/Yngre Pige – Emma Højlund er fortsat lige i hælene på Dam, mens to af de nærmeste forfølgere, Malene Kaag og Cecilie Lind begge tabte, hvilket har åbnet kampen om 3. pladsen i rækken, som fem spillere kæmper om.

De falske stillinger
infosport.dk er der desværre stadig problemer med stillingerne i de enkelte rækker.

De udgåede spillere figurerer uheldigvis stadig i stillingerne, og der arbejdes på at få disse fjernet a.s.a.p. – det drejer sig om følgende tre spillere: Rasmus Brunbjerg (HJ), Nikolaj Thomsen (D) og Lasse Brink Kær (YD).

Lind og Skov fortsætter
Anders Lind og Claus Skov Nielsen vandt begge deres første søndagskamp, og ser fortsat ud til at skulle kæmpe om 1. pladsen i Drenge – på de næste pladser kæmper 2-4 spillere om 3. pladsen.

Udskilning
I Herre Junior ser det efter søndagens åbningsrunde mere og mere ud til at vinder og podiepladser skal findes blandt følgende kvartet: Ruben S. Jensen, Sebastian Haack, Asbjørn Reenberg og Emil Madsen, der alle vandt deres første søndagskamp, og som efterhånden har skilt sig ud.

I Dame U21/Junior er det ligeledes en kvartet, der gør op om podiepladserne – ubesejrede Pernille Agerholm og Li Qiu Xia, samt Mie Jacobsen og Stefanie Christensen, har skilt sig ud i denne række, og alle indledte med sikre sejre i søndagens åbningskamp.

Morgenæg
De yngste drenge og piger har indledt andendagen ved Danmark Top 12, og den førende spiller i Pige/Yngre Pige, Karoline Dam Mortensen, startede med at uddele æg i sin første kamp.

Dam fører rækken foran Emma Højlund, der ligeledes lagde ud med en klar sejr i hendes første søndagskamp – Malene Kaag slog Cecilie Lind. og de to spillere kæmper p.t. om 3. pladsen.

I Yngre Drenge vandt de to ubesejrede spillere, Andreas Dilling og Ivan Ou, begge uden sættab – Jeppe Spottog, der kun har tabt til Dilling, vandt ligeledes, og hænger på i toppen.

Deltagerfeltet nede på 56
Grundet sygdom er der desværre indløbet endnu et afbud – i Drenge har Nikolaj Thomsen trukket dig fra morgenstunden, og drengefeltet er dermed nede på 11, og deltagerfeltet nede på 56 i alt…

Otte ubesejrede i Højby
Førstedagen ved Danmark Top 12 er slut – seks runder er blevet afviklet, og indtil videre er der otte spillere, der er ubesejrede i Højby:

Pernille Agerholm og Li Qiu Xia (DU21/DJ), Sebastian Haack (HJ), Karoline Dam Mortensen (P/YP), Anders Lind og Claus Skov Nielsen (D) og endelig Andreas Dilling og Ivan Ou (YD).

På førstedagen er det blevet til et par artige overraskelser, og to af forhåndsfavoritterne, Asbjørn Reenberg i HJ og Emma Højlund (P/YP) har tabt til relativt upåagtede modstandere.

Søndag venter så de sidste fem runder, hvor man – inden finalerunden, hvor de hidtil ubesejrede mødes – kan ses frem til masser af nervepirrende opgør i samtlige fem rækker.

Dermed slutter dækningen fra Højby – næste opdatering fra Danmark Top 12 er søndag formiddag.

Endelig!
infosport.dk kan man nu – endelig – finde resultater og stillinger fra Danmark Top 12!

Af samme årsag vil alle resultater og de løbende stillinger udelukkende blive offentliggjort på infosport.dk – dbtu.dk vil fortsat blive opdateret med korte nyheder og udvalgte resultater fra Højby.

Slut med puljerne
Puljekampene ved Danmark Top 12 er nu afsluttede – drengene lukkede puljespillet, og både Anders Lind og Claus Nielsen fortsætter med at vinde, og er fortsat ubesejrede.

Hansen – Kynde: 2-3
Thomsen – K. Rasmussen: 3-0
Nielsen – Lundqvist: 3-0
Lind – Furbo: 3-0
Herskind – T. Rasmussen: 0-3
Christensen – Sørensen: 3-0

Reuther pressede Reenbeerg
Topseedede Asbjørn Reenberg fortsætter med at vise små svaghedstegn ved Danmark Top 12 – i 5. runde var han nede med 1-2 mod Jacob Reuther, men vendte og vandt sikkert de to sidste sæt.

Sebastian Haack sikrede sig en vigtig sejr, da han besejrede Emil Madsen i en kamp om minimum podiepladser – det blev 3-2 (12-10 i afgørende sæt), og Haack har nu lagt sig alene i spidsen i HJ.

Efter 6. spillerunde følger stillingerne i samtlige fem rækker ved Danmark Top 12 – disse vil blive offentliggjort, så hurtigt, som muligt efter runden er færdigspillet…

Jensen – Michael Jørgensen: 3-0
Stilling – Krog: 0-3
Haack – Madsen: 3-1
Petersen – Harslund: 3-2
Reuther – Reenberg: 2-3

Li og Agerholm uden sættab
5. og sidste spillerunde i puljerne er nu afviklet i Dame U21/Junior – Li Qiu Xia og Pernille Agerholm har endnu ikke afgivet sæt, og det trækker op til en “finale” mellem disse to i morgen eftermiddag.

Li – Jacobsen: 3-0
Møller – Hindersson: 2-3
Dueholm – Nielsen: 3-1
Østergaard – Andreassen: 3-1
Agerholm – Christensen: 3-0

Puljekampene overstået for Pige/YP og YD
I Yngre Drenge er puljerne nu færdigspillede – de sidste resultater var som følger:

Ou – Hansen: 3-0
Hjortskov – Them: 3-1
Dilling – Spottog: 3-1
Ravn – Pedersen: 3-1
Lennert – Fehrn: 3-1

De sidste puljekampe i Pige/Yngre Pige er også spillet, og gav følgende resultater:

Kaag – Egeholt: 3-0
Højlund – Andersen: 3-2
Jakobsen – Walløe: 3-0
Mortensen – Petersen: 3-1
Lind – Holst: 3-1
Koefoed – Iyer: 3-1

Emma Højlund var tæt på endnu et nederlag, men 0-2 blev vendt til 3-2 mod Anne-Sophie Andersen.

Stillinger på vej
De første stillinger fra de respektive rækker, forventes at blive bragt på dbtu.dk efter 5. eller 6. spillerunde – der arbejdes fortsat intensivt på at finde en løsning til at få uploaded resultater til infosport.dk.

Reserven fører sig frem
De næste resultater er tikket ind – denne gang er det de ældste, de har overstået endnu en runde:

DAME U21/JUNIOR
Agerholm – Dueholm: 3-0
Christensen – Andreassen: 3-0
Nielsen – Østergaard: 3-2
Li – Hansen: 3-0
Jacobsen – Hindersson: 3-0

I næste runde venter et interessant opgør mellem Mie Jacobsen og Li Qiu Xia – begge er ubesejrede, og har vundet deres første fire kampe uden problemer.

HERRE JUNIOR
Jensen – Reuther: 3-1
Reenberg – Harslund: 3-0
Michael Jørgensen – Petersen: 3-2
Madsen – Krog: 3-1
Stilling – Mads Jørgensen: 3-1

Det går fortsat godt for reserven Michael Jørgensen, der indledte med at slå den topseedede Asbjørn Reenberg – Jørgensen har nu vundet tre af sine fire første kampe…

Egeholt overraskede
I Pige/Yngre Pige kom dagens anden store overraskelse, da topseedede Emma Højlund tabte med 2-3 til Sofie Egeholt, efter at have ført med 2-0 i sæt – Egeholt første 10-3 i afgørende sæt, men var ikke langt fra at blive hentet, inden hun lukkede sættet med 11-8, og vandt dermed kampen.

Kaag – Walløe: 3-2
Andersen – Jacobsen: 2-3
Mortensen – Lind: 3-1
Petersen – Kofoed: 0-3
Holst – Iyer: 3-1
Højlund – Egeholt: 2-3

Trækning nr. 2
I Yngre Drenge er der desværre kommet et afbud, idet Lasse Kær er blevet syg – det er det andet afbud under Danmark Top 12, ligesom der i forvejen manglede en spiller, hvorfor deltagerfeltet nu er helt nede på 57.

De seneste resultater fra YD var således:

Dilling – Pedersen: 3-0
Ou – Michelsen: 3-0
Hansen – Hjortskov: 3-0
Spottog – Lennert: 3-0
Ravn – Fehrn: 3-1

3. runde i tre rækker
Yderligere tre rækker har spillet tredie runde, og resultaterne kan ses herunder:

Skov – Herskind: 3-1
Lind – Christensen: 3-0
Lundqvist – Thomsen: 0-3
K. Rasmussen – T. Rasmussen: 3-1
Furbo – Hansen: 1-3
Kynde – Sørensen: 3-1

Agerholm – Østergaard: 3-0
Christensen – Dueholm: 3-2
Nielsen – Andreassen: 3-1
Li – Hansen: 3-0
Jacobsen – Møller: 3-0

Reuther – Petersen: 3-0
Reenberg – Jensen: 3-1
Michael Jørgensen – Harslund: 3-2
Haack – Stilling: 3-0
Mads Jørgensen – Krog: 3-2

Favoritten i HJ, Asbjørn Reenberg, der overraskende tabte sin første kamp, er kommet godt igen, og slog i 3. runde en af podiekandidaterne, Ruben Jensen med 3-1.

Hos de ældste damer, afgav forhåndsfavoritten Pernille Agerholm kun et enkelt point (!) i hendes seneste kamp – Stefanie Christensen fik en vigtig sejr i kampen om at nå på podiet, da hun slog Simone Dueholm.

I drengerækken er de allestørste favoritter, Anders Lind og Claus Skov, fortsat ubesejrede.

Tæt sejr til topseedet
De næste resultater er tikket ind fra Danmark Top 12 – de var som følger:

YNGRE DRENGE
Ou – Them: 3-0
Hansen – Michelsen: 3-0
Kær – Hjortskov: 0-3
Dilling – Fehrn: 3-2
Spottog – Pedersen: 3-0
Ravn – Lennert: 2-3

PIGE/YNGRE PIGE
Kaag – Højlund: 1-3
Egeholt – Jacobsen: 3-0
Andersen – Walløe: 1-3
Holst: Koefoed: 0-3
Petersen – Lind: 2-3
Mortensen – Iyer: 3-1

Hos de yngste drenge var den topseedede Andreas Dilling lidt i problemer med Andreas Fehrn, men vandt dog til sidst kampen med 3-2 efter 11-7 i afgørende sæt.

Første drengeoverraskelse
Alle rækker har nu gennemført to spillerunder – de seneste til at gennemføre deres 2. runde var drengene, og skete den første overraskelse i dén række, da Nikolaj Thomsen tabte med 0-3 til Tobias Rasmussen.

Hansen – Sørensen: 3-2
Furbo – Christensen: 3-0
Lind – Kynde: 3-1
Skov – K. Rasmussen: 3-0
Lundqvist – Herskind: 3-0
Thomsen – T. Rasmussen: 0-3

Trækning i HJ
Herrejuniorerne har nu spillet deres 2. runde, og modsat åbningsrunden gik tingene efter bogen – desværre betød runden et farvel til en syg spiller, idet Rasmus Brunbjerg har måttet trække sig:

Jensen – Harslund: 3-1
Haack – Mads Jørgensen: 3-2
Madsen – Stilling: 3-0
Brunbjerg – Krog: 0-3
Reenberg – Petersen: 3-0
Reuther – Michael Jørgensen: 3-0

Fortsat favoritsejre hos damerne
I Dame U21/Junior har man spillet 2. runde, og det blev endnu en gang til favoritsejre:

Jacobsen – Hansen: 3-1
Li – Hindersson: 3-0
Dueholm – Andreassen: 3-0
Christensen – Østergaard: 3-0
Agerholm – Nielsen: 3-0

Tæt hos de mindste piger
Pige/YP har nu overstået to runder ved årets Danmark Top 12 – der var et par tætte afslutninger i anden runde, og en af podiekandidaterne, Karoline Dam, overlevede fire matchbolde inden hendes sejr var i hus mod Rikke Holst, der til sidst måtte bøje sig efter 13-15 i 5. og afgørende sæt:

Mortensen – Holst: 3-2
Lind – Koefoed: 3-2
Petersen – Iyer: 3-1
Højlund – Walløe: 3-0
Egeholt – Andersen: 3-1
Kaag – Jacobsen: 0-3

De mindste drenge har ligeledes spillet deres anden runde – resultaterne var således:

Dilling – Ravn: 3-0
Spottog – Fehrn: 3-0
Hansen – Them: 3-0
Michelsen – Hjortskov: 3-1
Ou – Kær: 3-0
Pedersen – Lennert: 2-3

Alle i gang i Højby
Så er alle rækker i gang ved Danmark Top 12 – de sidste spillere til at komme i gang i Højby var drengene, der indledte turneringen uden overraskelser:

Thomsen – Herskind: 3-0
Lundqvist – T. Rasmussen: 3-1
Skov – K. Rasmussen: 3-0
Hansen – Christensen: 3-0
Lind – Sørensen: 3-0
Furbo – Kynde: 2-3

Deltagerfeltet i Drenge ser således ud:

DRENGE
Anders Lind, København
Claus Skov, Amager
Nikolaj Thomsen, Sisu/MBK
Tobias Rasmussen, Amager
Ian Lundqvist, Amager
Jacob Hansen, Team Nørreå
Kasper Furbo, Greve
Marc Kynde, Århus
Kasper Rasmussen, Amager
Micki Herskind, Amager
Simon Christensen, Søhøjlandet
Sebastian Sørensen, Albertslund

Overraskelser i Herre Junior
Den første store overraskelse er indtruffet ved årets Danmark Top 12 – i Herre Junior tabte topseedede Asbjørn Reenberg sin første kamp, da han måtte se sig besejret af reserven Michael Jørgensen.

I samme række tabte Jacob Reuther klubopgøret til Peter Harslund, hvilket ligeledes var en overraskelse.

Herunder de første resultater fra Herre Junior:

Brunbjerg – Stilling: 1-3
Madsen – Mads Jørgensen: 3-2
Haack – Krogh: 3-1
Jensen – Petersen: 3-0
Reenberg – Michael Jørgensen: 2-3
Reuther – Harslund: 1-3

I Dame U21/Junior gik de første kampe til gengæld helt efter planen:

Møller – Hansen: 3-0
Jacobsen – Hindersson: 3-0
Christensen – Nielsen: 3-0
Dueholm – Østergaard: 3-0
Agerholm – Andreassen: 3-0

Fire rækker nu i gang
Fire rækker er nu kommet i gang i Højby – nedenfor kan ses deltagerfelterne i de to ældste rækker, Herre Junior og Dame Junior/U21, som lige spiller deres første runde.

HERRE JUNIOR
Asbjørn Reenberg, København
Sebastian Haack, Greve
Emil Madsen, Sisu/MBK
Ruben Jensen, OB
Rasmus Brunbjerg, Århus
Jacob Reuther, Hillerød
Ricki Krog, Greve
Viktor Stilling, Brønshøj
Mads Jørgensen, Holme-Olstrup
Peter Harslund, Hillerød
Michael Jørgensen, Søhøjlandet
Kasper Petersen, Brøndby BC

DAME U21/JUNIOR
Pernille Agerholm, Rønde
Mie Jacobsen, Århus
Li Qiu Xia, Sjørring
Stefanie Christensen, Sisu/MBK
Simone Dueholm, Greve
Linnea Hindersson, Brøndby BC
Katrine Møller, Køge Bugt
Henrietta Nielsen, Søhøjlandet
Mette Skjoldager, Roskilde
Louise Andreassen, Team Nørreå
Maja Østergaard, Grenå

De yngste piger er i gang
De næste rækker er sat i gang i Højby – først var det Pige/Yngre Pige, hvor deltagerfeltet, samt de første resultater kan ses nedenfor:

PIGE/YNGRE PIGE
Emma Højlund, Sisu/MBK
Karoline Mortensen, Bornholm
Nicoline Kofoed, Bornholm
Louise Karoline Jacobsen, Smørum
Sophie Walløe, Ballerup
Karoline Petersen, Brøndby BC
Cecilie Lind, København
Rikke Holst, Brøndby BC
Sofie Egeholt, Ballerup
Anne-Sophie Andersen, Søhøjlandet
Malene Kaag, Søhøjlandet
Anisha Iyer, Greve

Egeholt – Walløe: 0-3
Højlund – Jacobsen: 3-0
Kaag – Andersen: 3-1
Lind – Iyer: 3-0
Petersen – Holst: 1-3
Mortensen – Koefoed: 3-1

Problemer med stævneprogrammet
Der er desværre problemer med stævneprogrammet, hvor kampene fra Danmark Top 12 skal indtastes – derfor er der p.t. ingen resultater og stillinger tilgængelige på infosport.dk.

Herunder kan ses resultaterne fra 1. runde i Yngre Drenge:

Spottog – Ravn: 3-1
Dilling – Lennert: 3-0
Michelsen – Them: 3-0
Hansen – Kær: 3-0
Ou – Hjortskov: 3-0
Pedersen – Fehrn: 1-3

Yngre Drenge lægger ud
Det er de yngste drenge, der ligger ud i Højby – deltagerlisten er som følger:

YNGRE DRENGE
Andreas Dilling, Roskilde
Thomas Hansen, Team Nørreå
Ivan Ou, Brønshøj
Kasper Michelsen, Allerød
Lasse Brink Kær, Team Nørreå
Daniel Pedersen, Skagen
Rasmus Lennert, Roskilde
Jeppe Spottog, Holme-Olstrup
Philip Jørgensen, Ølstykke-Slangerup
Oliver Them, Esbjerg
Andreas Fehrn, København
Andreas Hjortskov, Brønshøj

LIVE fra Højby
Velkommen til Danmark Top 12!

Hele weekenden kan man følge turneringen LIVE fra Højbyhallerne – der vil løbende komme opdateringer med resultater, stillinger og nyheder frem til søndagens afgørelse i de fem rækker.

– under Mesterskaber & Stævner -> Grand Prix & Top 12 kan man læse mere om turneringen…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk