Femte SM-titel i træk

Eslöv AI sikrede sig onsdag aften deres femte svenske holdtitel i træk, da de hjemme besejrede Söderhamn med 5-3 – samtidig spillede de deres 63. kamp i træk uden nederlag!

Kasper Sternberg fik oprejsning for en resultatmæssig dårlig start på finaleserien, der indtil onsdag ikke havde givet nogle sejre – trods krampe i benet og influenza i den tredie finale, vandt han begge sine singler, og satte dermed et præg på SM-guldet 2009:

Første overraskende klart over Johan Sondell, der blev besejret 3-0 – og endelig i holdkampens afgørende øjeblikke, hvor han var med til at lukke finaleserien med 3-1 over Hampus Nordberg efter en tæt kamp, hvor alle sært blev afgjort med to eller tre bolde marginal.

EAI | SM-GULD 2008/09 (Foto: Matso Pamucina)

Man kan læse mere om EAI’s SM-guld via følgende links:

Eslövs AI | SBTFSydsvenska Dagbladet | skanskan.se (flere artikler)

4/4 | Eslöv på vej mod SM-guld
Eslöv vandt også den anden kamp i finaleserien mod Söderhamn, der denne gang stred bravt mod storfavoritterne – det blev 4-5, og dermed kan EAI sikre sig endnu et SM-titel, når den tredie finalekamp afvikles i morgen, onsdag.

Kasper Sternberg er stadig ikke på tavlen i finaleserien – mandag tabte han begge sine singler:

Første blev det 2-3 mod Johan Sondell – efter de fire første sæt var endt med to til hver med de nødvendige to boldes marginal, vandt svenskeren femte og afgørende med 11-8. I holdkampens sidste single blev det 1-3 mod Hampus Nordberg – også her med fire toboldsafgørelser.

Hos SBTF kan man læse meget mere om slutspillet i Elitserien – næste finalekamp spilles onsdag aften i Eslöv, hvor der som sædvanlig er serve off kl. 18:30…

4/4 | Første stik til Eslöv
Eslövs AI med Kasper Sternberg lagde ud med en sikker hjemmesejr på 5-1 mod Söderhamn, da finaleserien i den svenske elitserie indledtes fredag aften. Trods sejren var der lidt dansk malurt i bægeret, da Sternberg stod for det enlige nederlag:

Landsholdsspilleren, der om tre uger drager med Danmark til VM i japanske Yokohama, har været skadet et stykke tid, og måske var det denne skade, der gjorde han måtte indkassere sæsonens kun fjerde elitserienederlag, der kom mod juniorspilleren Hampus Nordberg (0-3).

Hos SBTF kan man læse meget mere om slutspillet i Elitserien – næste finalekamp spilles mandag aften i Söderhamn, hvor der som sædvanlig er serve off kl. 18:30…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk