Flotte felter i Odense

Grand Prix-sæsonen genoptages fredag aften, når OB byder velkommen til deres Grand Prix, der afvikles over tre dage i Odense Idrætshal og Kaserne Hallen (fredag) i den fynske hovedstad.

De to seniorrækker har høj klasse – hos herrerne skal spillere som Jakob Asmussen, Tobias Lau og Rasmus Klein-Døssing gennem kvalifikationsturneringen for at være med i hovedturneringen.

I denne er det den sædvanlige “Grand Prix-garde”, der præger feltet med de to hidtidige vindere fra de første afdelinger i København og Århus, Morten Hyrup og Christian Kongsgaard i blandt.

Roskildeduoen Allan Bentsen og Finn Tugwell, kineserduoen Li Moding og Fan Gao, samt Kasper Sternberg og Mikkel Hindersson er de sidste seedede, når det for alvor går løs lørdag eftermiddag.

CHRISTIAN KONGSGAARD (Foto: Jens Luckenbach)MORTEN HYRUP (Foto: Jens Luckenbach)

På damesiden er Mie Skov i spidsen for et kvantitativt lille, men kvalitativt stort deltagerfelt, hvilket gør, at det givetvis bliver sjovt at se damebordtennis i Odense den kommende weekend.

Skov får modstand fra bl.a. Pernille Agerholm, russiske Natalia Mikhaylova og et spændende isæt fra Sjørring og Kina, Li Qiu Xia, der i Odense får sin debut i det fine dameselskab på dansk grund.

Både damerne og herrerne får fine forhold i Odense Idrætshal, hvor der som altid er indrettet en slags “Centre Court”, hvor de bedste spillere kan udfolde sig i de bedst tænkelige omgivelser – slutspillet indledes kl 14:00, og finalerne forventes afviklet kl. 17:00 (Damer) og kl. 18:00 (Herrer).

Se deltagerlisten og lodtrækningen til samtlige 10 GP-rækker ved OB Grand Prix, og læs mere om DBTU’s Grand Prix, via Grand Prix & Top 12

MIE SKOV (Foto: Jens Luckenbach)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 26 28 23 68
Kontaktperson e-mail: rasmussen.engvej@galnet.dk