Første semifinale mellem Herlev og Roskilde er skudt i gang

Herlev kom bedst fra start med sætsejre i begge første sæt i kamp et og to. Allan Bentsen får dog hurtigt udlignet til 1-1 mens Thor Christensen bringer sig på 2-0 i sæt efter endnu et tæt sæt. Thor bragte Herlev foran 1-0. Særligt Thors loop igen på Mikkels åbningsloop var afgørende. Minuttet efter kom Roskilde på 1-1 da Allan vandt 3-1 over Angel. Her var det særligt svært for Angel at komme igennem Allans forsvarsspil væk fra bordet. Jens Lundqvist dominerede totalt kampen mod Henrik Johansson og bragte dermed Roskilde på 2-1. Sporadisk gode dueller, men Jens bedre på alle parametre.
Også Michael Maze var ovenpå mod Jesper Hedlund. Her var det særligt serv og returspillet der var afgørende. Hedlund havde i 3. sæt føringer indtil 8-8 og meget mere blev det ikke til for svenskeren. Ved stillingen 3-1 til Roskilde blev der ellers lukket op for sluserne fra henholdsvis Mikkel Hindersson og Jens Lundquist. Vindere fra højre og venstre og to 3-0 sejre vidner om Roskildes store styrke.
Der skal meget til at ryste dem i returopgøret i morgen i Roskilde.