Følg lørdagens HED på nettet

Den kommende weekend spilles tre kampe i Elitedivisionen for Herrer – to kampe er top mod bund, mens den sidste er noget der minder om et topopgør.

“Toppen” er dog ganske bred indtil videre – de seks øverste hold ligger indenfor fire points, og kun et enkelt hold har maksimumpoints.

Det er BTK 61, der fører an i rækken – de møder lørdag Team Vendia, og må affinde sig med favoritværdigheden mod det tidligere storhold fra Brønderslev.

Roskildeholdet er med Allan Bentsen i spidsen (og Christian Larsen “i ryg”) svære at slå – også selvom de evt. skulle stille svækket op (He Ke Yi er efter sigende småskadet) – nordjyderne med bl.a. Morten Knudsen er meget homogene, og det kan måske gøre kampen lige og spændende.

Herreelitedivisionsholdet 2007/2008

De to øvrige kampe er begge med hold, der ikke ligger placeret i Top 6 – Virum-Sorgenfri og Sisu/MBK har tilsammen kun samlet et enkelt point, og det bliver svært at tilføje flere i denne spillerunde.

Sidste sæsons sølvvindere fra Virum-Sorgenfri har indtil videre primært mødt “de tunge drenge” i rækken – denne gang er det mestrene fra Køge Bugt, der er modstanderne.

OB møder søndag Sisu/MBK – det ligner tre points til fynboerne, der har startet overbevisende i deres tilbagevenden til den bedste række, mens århusianerne som ventet har det meget svært.

To ud af de tre kampe kan følges sæt for sæt (måske bold for bold) hos BTK 61 og Køge Bugt – mens sidstnævnte stort set altid leverer denne fremragende service, er BTK 61 nye på banen i denne sammenhæng, hvilket bydes hjerteligt velkommen! (HED LIVE – lørdag fra kl. 14:00)

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER (info åbnes i samme browservindue)

27-10-07  14:00

BTK 61

Team Vendia

v

info

27-10-07  14:00

Virum-Sorgenfri

Køge Bugt

v

info

28-10-07  12:00

OB

Sisu/MBK

v

info

info

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk