Forældreinvolvering

Kære træner og klub…
Oplever du at forældre efterspørger din tilstedeværelse under barnets kampe? Og at du bliver nødt til at afvise dette ønske fordi du naturligvis ikke kan være alle steder hele tiden. Eller overvejer I, hvordan forældrene kan involveres i den daglige træning?

Så er hjælpen nær – tilmeld dig selv og børnenes forældre til årets ”Ledertræf på tværs”, hvor årets emne er forældreinvolvering på godt og ondt. De gode idrætsoplevelser.

Ledertræf på tværs er et samarbejde mellem 7 specialforbund. Samarbejdet er indgået for, at kunne give vores medlemmer endnu flere attraktive tilbud.

I år har vi glæden af, at invitere jer til ledertræf på tværs i Frihedens Idrætscenter (Hvidovre) onsdag den 6. april fra klokken 18.30-21.30. Prisen for arrangementet er 150,-kr pr. person, der er medlem af et af de arrangerende forbund eller 250,-kr for eksterne deltagere. Efter tilmelding til arrangementet i Hvidovre er muligt frem til den 31. marts.

Herunder følger lidt om aftenens indhold og oplægsholderne…

alt= 

Forældreinvolvering ved Bjarne Nielsen
Som forældre er vi meget vigtige for vores børns udvikling som idrætsudøvere uanset, hvilket niveau de konkurrerer på – men mon ikke vi alle på et eller andet tidspunkt, til en konkurrence, har stået i situationer, hvor vi både før, under og efter kampen, godt kunne have brugt et eller flere gode råd til, hvordan vi som forældre tackler og hjælper vores børn bedst muligt?

Hvor vi har været i tvivl om, hvad vi egentlig må, kan og bør gøre i forhold til vores børn og deres rolle som idrætsudøvere? Gode råd og inspiration til vores rolle som forældre til en idrætsudøver vil der være masser af i foredraget om forældrerollen, herunder hvordan vi tackler udfordringen med at coache vores børn.

Bjarne Nielsen er NLP-Practitioner & Cert. Coach, proceskonsulent, stifter af VIWA Coaching og VIWA konceptet. (viwa.dk). Han har arbejdet med talentudvikling på alle niveauer fra nybegynderen til idrætsudøvere i verdenseliten.

Han holder blandt andet foredrag og workshops omkring ”Coaching – børn og forældre”, ”Fyr dine dårlige vaner og ansæt de gode i stedet for!”, ”Det handler ikke om, hvor god du er, men hvor god du vil være”.

Bjarne er landstræner for Grønland i badminton, tidligere U22 landstræner for Danmark, driver TopDirect Danish Badminton Academy og er chefungdomstræner i Himmelev Badminton Klub – derudover har han været en del af foreningslivet i over 30 år, som leder og træner.

De gode idrætsoplevelser – engagerede forældrene på sidelinjen
Klaus Gertsen har været ansat i Dansk Boldspil Union Jylland som udviklingskonsulent i snart 4 år, hvor meget af den daglige sparring med fodboldklubberne handler om hvordan klubberne kan få forældrene engageret i fællesskabet omkring ”Deres fodboldbørn”.

Klaus har en fortid som officer i hæren, men har ved siden af, uddannet sig som fodboldtræner og har trænet stort set alle aldre, dog hovedsageligt børn.

Klaus har ligeledes bestridt mange hverv i en fodboldklubs ledelse fra formand til udvalgsmedlem og endelig er han forældre til tre fodboldspillende børn, naturligvis.

Vi håber på stor opbakning til ledertræf på tværs. Der er ingen tvivl om at emnet har klubbernes interesse og derfor glæder vi os til at byde jer velkommen til en fantastisk aften.

Tilmeldingsfristen nærmer sig – så husk at tilmelde dig senest den 23. marts via dbtu.dk.

Send også meget gerne denne invitation videre i dit netværk – gerne bredt og ikke nødvendigvis kun til dit bordtennisnetværk. På forhånd tak.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk