Forskellige forudsætninger

Elitedivisionen for Damer indleder lørdag deres slutspil – sammensætningerne i semifinalerne betyder at den ene har en soleklar storfavorit, mens den anden ser meget åben ud.

Grundspilsvinderne fra Vedbæk møder i deres semifinale overraskelsen fra Virum-Sorgenfri, der blev nr. 4 i grundspillet – første kamp i semifinaleserien spilles på neutral bane i Alsted-Fjenneslev.

Det er svært at forestille sig et andet resultat end en sejr til Vedbæk, der på holdet har nr. 1. og 3. på toplisten, Wang Jia Yin og Henrika Punnonen, der tilsammen kun har tabt tre kampe – Wang er endda ubesejret i rækken, og hendes første nederlag kommer næppe i semifinalerne mod VSBTK.

Eneste umiddelbare svaghedstegn hos Vedbæk er trediedamen, der ikke har samme niveau som holdkammeraterne, men om semifinalemodstanderne kan udnytte det, vil vise sig – bedste bud på en eller flere VSBTK-sejre i semifinalerne er formentlig Mette Fabricius og Merete Juel Hall.

VEDBÆK – VIRUM-SORGENFRI
Lørdag d. 2. april, kl. 14:00: Virum-Sorgenfri v Vedbæk (i Alsted-Fjenneslev Hallen)
Tirsdag d. 5. april, kl. 19:00: Vedbæk v Virum-Sorgenfri (i Rundforbihallen, Nærum)

VEDBÆK (Foto: BTK Vedbæk)

Den anden semifinale er mere åben – her mødes nr. 2 og 3. grundspillet, Ballerup og de forsvarende danmarksmestre fra København, i et på papiret potentiel tæt opgør.

Ballerup læner sig i høj grad op af rutinen – Annie Ramberg og Susanne Pedersen vandt begge 16 kampe i grundspillet, og veteransuperduoen skal formentlig igen gå forrest for at finalepladsen kan komme i hus for den traditionsrige dameklub.

For KBTK er det primært Natalia Mikhaylova man sætter sin lidt til – nr. 2 på toplisten “skal” formentlig vinde sine kampe for at mestrene kan overleve semifinaleserien.

Den normale andendame, landsholdsspilleren Izabell Nørlem, har været skadesplaget i en længere periode, hvilket kostede deltagelsen i både DM for Senior og Danmark Top 12.

BALLERUP – KØBENHAVN
Lørdag d. 2. april, kl. 18:00: København v Ballerup (i Idrætshuset, København)
Onsdag d. 5. april, kl. 19:00: Ballerup v København (i Tapeten, Ballerup)

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divisionen…

SUSANNE PEDERSEN (Foto: Jens Luckenbach)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk