Første ratingopdatering

I weekenden 6. og 7. september leverede JBTU og ØBTU’s startstævner kampe til ratinglisten. Det var sæsonens første ratingkampe. De bliver de kommende to weekender fulgt op med DT kampe i alle rækker (dog ikke veteran-DT). Vi er så kommer godt i gang igen.
Første åbne stævne afvikles den sidste week-end i september. Der har rigtig mange forhåbentligt meldt sig – ellers vil jeg tro at der er tid endnu.

Lokalunionernes holdturneringer starter først i uge 41 – fra den 6. oktober 2008

Det er ikke kommet sket noget nyt med ratinglisten, så den er som du kender dem fra sidste sæson.

Finder du fejl ved dine kampe, så send en mail til Peter Tranto, Der er 1 måneds frist for rettelser efter den pågældende opdatering, da en rettelse også får indflydelse på andre kampe og dermed andre spilleres ratingtal. Kig altid efter om dine kampe er registreret rigtigt.

En rettelse kommer med i den efterfølgende opdatering.

——————————

Når du skal se kampene på en spillers kampoversigt, skal du huske at vælge årstal + 1. eller 2. halvdel af året. Man kan se sine registrerede kampe tilbage fra sæsonen 2005/2006.
I starten af sæsonen kan der være nogle store svingninger i ratingtallene, da ikke alle nye spillere er blevet indplaceret korrekt. Jeg hører gerne, hvis der er nogle helt forkerte starttal.

For at blive vist på ratinglisten skal man 1) registreres i licenssystemet og 2) have spillet kampe i indeværende sæson. Opfylder man ikke dette, vil man ikke finde sig på listen (i starten er alle spillere dog med på listen).

Forfatter: Stævne/ratinggruppen
Kontaktperson e-mail: tranto@mail.dk