Første sæsonsejr til Rekord

Christoffer Petersen spillede igen-igen ikke med i singlerne, da Rekord noterede sig for sæsonens første sejr i Pingisligan – men Petersen blev sammen med Kristian Karlsson aftenens helt, da parret vandt den afgørende double ved 2-2, og dermed besejrede Halmstad med 3-2 på udebane.

Eslöv vandt ligeledes deres mandagskamp, men det var uden Kasper Sternberg – EAI besejrede ude Falkenberg i rundens topkamp, og mestrene er nu i spidsen for rækken sammen med Söderhamn.

De næste danskerkampe spilles 12. november, hvor Eslöv hjemme møder bundproppen Mariedal – og så to dage senere, hvor der danskeropgør i Helsingborg, når hvor Rekord tager imod mestrene fra EAI, og hvor der forhåbentlig er dansk deltagelse på begge hold…

PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu) PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu)
Den bedste svenske herrerække er nu er omdøbt til Pingisligan – to danskere er på plads i den 10 hold store række: Kasper Sternberg, der spiller i mesterklubben Eslöv og Christoffer Petersen, som man finder i Helsingborgklubben, Rekord.

Det er ikke kun navnet, der er ændret i Sverige – fremover spiller man “lynkampe”, der afvikles bedst af tre sæt, hvilket skyldes en aftale med svensk TV4, der ville have korte kampe, der passede godt til TV.

Der spilles bedst af fem kampe, hvor der spilles efter OL-systemet – én spiller to singler, to spiller en single + en double, hvilket altså giver fem kampe i alt.

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk