Fra klubtræner til elitetræner

Pr. 1. januar trådte DBTU’s nye kursusrække i kraft. Den nye kursusrækken strækker sig over syv separate kurser, der er opdelt i fire klubtræner kurser (K1, K2, K3 og K4) og tre elitetræner kurser. De fire nye klubtræner kurser erstatter den tidligere kursusrække med klubtrænerkursus, instruktørkursus 1, 2 og 3. mens elitetræner kurserne (K5,K6 og K7) er nye overbygningskurser. 

 

Under Uddannelse/Kurser kan nu ses de opdaterede beskrivelser af DBTU’s kurser…

 

Foråret byder på et bredt udvalg af uddannelsestilbud, som vi håber, I vil bakke op omkring. DBTU udbyder for første gang kurset BordTennis-øvelser, der er tænkt som inspirationskilde til hvordan den daglige træning kan varieres og optimeres i forhold til systematisk indlæring af specifikke bordtennisfærdigheder. 

Den nye kursusrække bliver skudt i gang med et K3 kursus i Billund, tre K1 kurser (Helsingør, Esbjerg og Faaaborg) samt to K2 kurser (Ballerup og et sted på Fyn). 

Det er ikke alene trænerne der er uddannelsestilbud til – alle er inviteret til Café debat hvor dagens debatemne er hvordan vi i fællesskab kan tiltrække og fastholde flere bordtennisspillere og dermed knække den negative medlemskurve. I forlængelse af Café debatten indbydes de 15-20 årige til at blive på Vejle Idræts Højskole og sammen med breddekonsulenterne komme med et bud på, hvad der skal til for at flere unge kan fastholdes i bordtennissporten.

 

Forårets uddannelsestilbud samt links til invitationerne findes under kursusdatoer og tilmeldte.     

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk