Fransk visit for Roskilde

Fredag aften indledes sæsonens Champions League på herresiden med fuldt spilleprogram – og Roskilde Bordtennis starter deres sæson på udebane mod franske AS Pontoise Cergy TT.

Det danske CL-hold er i første kamp uden nyerhvervelsen Oh Sang Eun, og stiller derfor op med en ren dansk formation med Michael Maze, Finn Tugwell og Allan Bentsen på holdkortet.

MICHAEL MAZE (Foto: btk61.dk)FINN TUGWELL (Foto: btk61.dk)ALLAN BENTSEN (Foto: btk61.dk)

Det franske mandskab stiller formentlig med en mere blandet flok, hvor taiwanesiske Chiang Peng Lung, tyske Zoltan Fejer-Konnerth og franske Adrian Mattenet er den sandsynlige holdopstilling.

Sportsdirektør, m.m. Allan Bentsen gav torsdag følgende melding på spillertruppen inden afgangen til Paris, hvor fredagens modstandere slår deres folder:

“Finn og Michael er stadig lidt mærkede efter EM, men er selvfølgelig klare til i morgen – Michael havde i starten af ugen ondt i armen efter de mange kampe i Stuttgart, men er OK igen.

Vi tror og håber han stadig har samme form som i sidste uge, og så bliver han selvsagt svær at slå uanset modstanderen – de samme forhåbninger gælder for Finn, som vandt nogle rigtig flotte sejre i holdturneringen, og vi tror han for alvor kan slå igennem i Champions League i denne sæson.

For mit eget vedkommende har den stået på træning, mens de andre har spillet EM – jeg har fået ekstra kinatræning for at komme op i tempo, og så håber jeg det rækker”, slutter Allan Bentsen.

AS Pontoise Cergy TT v Roskilde Bordtennis kan følges bold for bold på ecl-ettu.com fra fredag kl. 19:30 – senere vil der blive lagt direkte link på forsiden af dbtu.dk…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 90 24 45
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@btk61.dk