Fredagens danskerprogram

DBTUDBTUDBTUDBTU
STIGASTIGASTIGASTIGA

Efter to dage med kvallifikation er det nu kun de allerbedste som er tilbage. Hovedturneringen starter, og set med danske øjne bliver det vældig interessant allerede fra morgenstunden. Pernille Agerholm “åbner” Boxen med sin kamp kl. 11.00 på bord 4 mod Vacenovska fra Tjekkiet. Derefter følger Mie Skov op med sin match mod Nikoleta Stefanova fra Italien, og så skal Maze ellers i gang!

Dagens danskerprogram:

Groth/Sternberg – Karlsson/Karlsson: 11-9, 11-3, 5-11, 5-11, 9-11… Mere følger….

Danskerne vinder 1.sæt…

Kampen er igang:

Agerholm/Todorovic – Cechova/Stribkova: Så sluttede Agerholms EM. Sammen med Morten Hyrup har hun stået for de store publikumoplevelser med god fight og strålende indstilling. Den sidste double blev dog for svær, og selv om parret havde sætbolde i 2. sæt, så var nederlaget ganske klart.

Jonathan Groth – Ruwen Filus: 11-4, 6-11, 8-11, 7-11, 11-8, 10-12.

Super Indsats af Groth, som havde få chancer undervejs der kunne have ændret billedet. God kamp og super indsats af Groth, som dermed afslutter den danske indsats i herre-single.

Morten Hyrup – Bojan Tokic: 11-3, 11-3, 13-11, 12-10.

I en kamp hvor Bojan viste hvor skabet skulle stå i de to første sæt. Men Morten er kommet igennem kvallen på hårdt arbejde, og han fortsatte med at køre på. Det gav en enkelt sætbold i 3. sæt, men den blev ikke udnyttet. Efter kampen var det en glad og tilfreds Morten der kom ned i “mixed zone”: “Fed oplevelse og en rigtig fed turnering. Surt show jeg ikke lige får det tredje sæt, men Bojan er jo bare en klassespiller”.

Kl. 12.30: Michael Maze – S. Fegerl: 5-11, 7-11, 7-11, 12-10, 12-10, 8-11

1.sæt: Maze er ikke helt tilpas i arenaen endnu, og der laves en hel del enkle fejl. Den unge østriger spiller sin chance og er ikke nogen “rookie”. Han spiller til dagligt med spillere som Werner Schlager og Chen Weixing.

2.sæt: God start fra Maze, men 3-0 bliver til 4-8 på en blanding af nemme fejl og godt spil fra østrigeren…

3.sæt: Intet fungerer! Stemning er ganske trykket i Boxen. Kom igen nu Maze!!

4.sæt: Helt lige hele vejen. Maze spiller marginalt bedre, men er langt fra hvad mange så ved OL. Heldigvis går det Mazes vej, og lad os håbe på det helt store comeback nu!!

5.sæt: Det er stadig ikke kønt, men nu begynder det stille og roligt at ligne noget. Fra 2-6 til 10-8 er det fornuftigt fra Maze – godt hjulpet på vej af en smule “gummiarm” fra østrigeren.

6.sæt: Maze ser lidt bedre ud frem til 8-4 føring, men østrigeren tager 6 points frem til 8-10. Han skal bare bruge den ene, og Maze er slået ud af EM inden det for alvor er gået igang…

Kl. 14.00: Morten Hyrup – B. Tokic

Kl. 14.45: Jonathan Groth – R. Filus

Kl. 11.45: Mie Skov – N. Stefanova: 11-13, 8-11, 3-11, 8-11.

1.sæt: Mie har svært ved at holde serverne korte, og selv om Mie spiller nogle utrolige bolde, så skal serven lige justeres…

2.sæt: Stefanova har godt styr på Mies server som stadig er lidt for lange og uskarpe. Stefanova har held med at spille langsom med meget skru for derefter at forsøge at “dræbe” den bagefter. Mie har dog meget mere at give af, så nu er det “bare” at finde det frem. Her nogle bolde fra 2. sæt:

3.sæt: Mie får en rigtig dårlig start, og intet lader til at fungere. Nu er det hård fight der skal for forhåbentlig at få vendt tingene om. Kom så, Mie!!

4.sæt: Mie kæmper forbilledligt, men spillet vil desværre bare ikke rigtigt. Italieneren, som har været helt oppe som nr. 23 på verdensranglisten, spiller godt og velovervejet og er hele tiden et skridt foran. Surt for Mie og surt for Boxen og EM.

Kl. 11: Pernille Agerholm – I. Vacenovska: 6-11, 5-11, 5-11,4-11.

Som frygtet var tjekken for stor en mundfuld, og Pernille fik aldrig presset sin modstander. Pernille har dog haft et enestående EM så langt, og hun er lang fra færdig. I aften skal hun spille double med sin serbiske makker Todorovic.

Senere spilles der 2. runde i single, og kl. 20 skal doublerne Agerholm/Todorovic og Groth/Sternberg forsøge at spille sig videre.

Husk at følg med på DR – der vil hele EM igennem være masser af dækning, interviews og reaktioner.

KØB BILLETTER TIL EM 2012KØB BILLETTER TIL EM 2012

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97