Fuldt åbningsprogram

Den kommende weekend står i damernes tegn, når Elitedivisionen for Damer indleder sæsonen med fuldt spilleprogram i Nærum – i alt 12 kampe skal afvikles i 1. runde.

I fht. de seneste sæsoner er der i 2009/10-udgaven forsvundet en del profiler fra rækken – ikke mindst den mængdemæssige hovedpart af det danske landshold, der nu slår deres folder i Sverige og Tyskland, hvor både de spillemæssige udviklingsmuligheder og modstanden er markant større.

Landsholdsspilleren Sabine Borre Larsen er dog stadig med i rækken, og det samme er Simone Dueholm, Rikke Nørskov og Stefanie Christensen, der alle er en del af ungdomslandsholdsarbejdet.

Vedbæk er forsvarende mestre, og ligner umiddelbart også holdet, der skal slås i denne sæson – førsteudfordrerne er Frem Sakskøbing og København, og sidstnævnte kan måske, ikke mindst qua tilgangen af den “gamle” landsholdsstjerne, Anne Cathrine Bomann, matche favoritterne.

Rækken har igen i denne sæson en blandet sammensætning med alt fra udenlandske profiler til veteranspillere, der dog stadig kan slå førstnævnte på deres bedste dage.

– sæsonens første DED-runde afvikles fra lørdag kl. 13:00 i Rundforbihallen i Nærum…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk