Fuldt hus til KBTK

København fik fuldt udbytte af deres tre kampe i weekendens runde i STIGA Divisionen – ni points og en kampscore på 15-3 var udbyttet for KBTK mod Team Nørreå, Søhøklandet og Vestegnen.

Kasper Sternberg var eneste ubesejrede københavner – han nåede at spille tre singler i de holdkampe han deltog i, mens Huang Hou Yu (Team Nørreå) var for stor en mundfuld for den anden primære 1. parkrydsspiller, Li Moding, der også måtte bøje sig mod Fan Gao (Vestegnen).

Selvom alle sejre kan betegnes som pligtsejre, styrker de alligevel KBTK’s som førsteudfordrer til Roskilde, der de sidste tre sæsoner har siddet solidt og sikkert på tronen – danmarksmestrene tog første stik i premierunden (5-2), men mon ikke københavnerne allerede nu ser frem til revanche?!

KASPER STERNBERG (Foto: Jens Luckenbach)

Fra rundens øvrige kampe kan nævnes, at Team Nørreå vandt det midtjyske lokalopgør mod Søhøjlandet med 5-2, og dermed ligner det bedste bud på en slutspilsdeltager fra Jylland – Tobias Lau havde en god weekend i 2. parkryds med sejre over bl.a. Christoffer Petersen og Anders Holm.

Spillerunden var præget af mange og klare favoritsejre – herunder kan ses weekendens resultater i STIGA Divisionen, samt stillingen efter de fire første spillerunder:

Team Nørreå v København: 3-5
Søhøjlandet v København: 0-5
Roskilde v Kvik Næstved: 5-0
København v Vestegnen: 5-2
Team Nørreå v Søhøjlandet: 5-2
Vedbæk v Kvik Næstved: 5-1
1 Roskilde 5 kampe – 15 points
2 København 5-12
3 Vedbæk 4-9
4 Team Nørreå 5-5
5 Kvik Næstved 5-4
6 Vestegnen 3-3
7 OB 3-3
8 Søhøjlandet 4-0

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divsionen.

Via linket herunder kan man læse optakter og referater fra DED og SD hos DR Min Sport…

DR MIN SPORT

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk