Gentager Hyrup sejren

Grand Prix-sæsonen fortsætter lørdag, når Sisu/MBK afholder Aarhus Open i Brabrand ved Århus – og igen er alle 10 GP-rækker på programmet den kommende weekend.

Kvantitativt er de to seniorrækker større end ved 1. GP-afdeling – i alt 37 spillere er på plads i den jyske hovedstad, med 30, hhv. syv deltagere i herre- og damerækken.

Kvalitativt er der ikke den store forskel i herrerækken – de fire semifinalister fra Valby er seedet til at nå ligeså langt igen, og modstanden virker overkommelig på deres vej.

Sejrherren fra 1. afdeling, Morten Hyrup skal i semifinalen op mod den topseedede Christian Kongsgaard, mens et rent kineseropgør venter i den anden halvdel mellem Fan Gao og Li Moding.

Hos damerne er det ungdommen, der er i højsædet – seks ud af syv deltagere er ungdomsspillere.

Undtaget er den topseedede Natalia Mikhaylova, der som eneste voksne “tør” tage kampen op mod “de små”, hvoraf den bedste formodes at være arrangørklubbens Stefanie Christensen.

Se deltagerlisten og lodtrækningen til samtlige 10 GP-rækker ved Aarhus Open, og læs mere om DBTU’s Grand Prix, via Grand Prix & Top 12

MORTEN HYRUP (Foto: Jens Luckenbach)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 28 35 45 35
Kontaktperson e-mail: michaelklausen@gmail.com