Genvalg til Madeira

Kategori: 
Dato: 
22.10.2020

- Stefanie H. Christensen forlænger sin kontrakt med portugisiske ADC Ponta Do Pargo.

På billedet Stefanie H. Christensen ved senior DM i Odense i 2020.

I marts skulle Stefanie H. Christensen have spillet semifinale om det portugisiske mesterskab for hold sammen med sin klub ADC Ponta Do Pargo, men sådan blev det ikke. Alt lukkede som bekendt ned pga. corona-pandemien og de resterende kampe blev aflyst - også i Portugal.
Nu har Stefanie skrevet en ny et-årig kontrakt med klubben på den populære ferieø.

- Jeg trives rigtig godt dernede, og ser frem til at komme i gang igen efter en meget lang kamppause, siger Stefanie, der holder meget af det subtropiske klima.

Bordtennis Danmarks udsendte fangede Stefanie i Idrættens Hus i Brøndby til en kort kommentar, for hvordan er hun rent træningsmæssigt kommet igennem det seneste halve år, og hvordan har hun det med inden længe at skulle tage hul på sin tredje sæson i den bedste portugisiske række?

Stefanie’s plan er at rejse til Madeira lørdag den 31. oktober for sammen med resten af holdet i ADC Ponta Do Pargo at forberede sig til de to første kampe, der begge spilles på hjemmebane på Madeira i weekenden den 7.- 8. november. I et sammenpresset program spiller ADC Ponta Do Pargo allerede ugen efter - lørdag den 14. november på Azorerne.

Stefanie har tidligere spillet i den franske klub Grand-Quevilly ALCL 2 og i Eslövs PK i Sverige, som hun vandt det svenske holdmesterskaber sammen med i 2016 og 2017.

Se kampprogrammet i den bedste portugisiske række for kvinder her


Stefanie H. Christensen i kamp i Portugal. Foto: Privat.


Madeira. Foto: Privat.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09