God dansk U-weekend

Efter en hektisk weekend, hvor Danmark har været repræsenteret i Sverige og i Slovakiet, er der glædelige resultater at rapportere om:

Ved den store drengeturnering, Slovak Cadet Open, var Andreas Dilling, Anders Lind og Mads Sørensen til start. I holdturneringen blev det til nederlag i 1/8-finalen til Rusland B, hvor Danmark ellers kom godt fra start og førte 1-0, men desværre endte med at tabe 1-3 uden for alvor at være i nærheden. I single gik det derimod noget bedre. Anders gik hele vejen til finalen, før franske Seyfried blev for svær. På vej til finalen tabte Anders kun ét sæt, men finalen mod det franske es blev tabt med 0-3. Dilling klarede sig igennem gruppespillet, men måtte lade livet i 1.runde mod ungarnske Bruckner med 2-3. Se alle resultater fra turneringen her.

I Ängby i Sverige blev der spillet Ängby International, og her var der bl.a. en dansk pige-trio repræsenteret. Nicoline Koefoed, Sofie Egeholt og Sophie Walløe dystede hele weekenden, i både hold og single, mod spillere fra det meste af norden. Bedst gik det for Walløe, som igen-igen vandt sin egen række, nemlig Girls 12. Walløe var ganske suveræn, og tabte kun sæt i finalen. Ud over flere gode enkelte resultater, så skal det nævnes, at Nicoline var fremme i 1/4-finalen i Girls 14, før det blev til nederlag på 2-3 (9-11) i afgørende sæt.

Der var flere danskere i aktion, og alle resultater fra weekendens rækker og kampe kan ses her.

En lille artikel, omhandlende Nicoline, fra weekendens kampe, læs her.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk