God lodtrækning til Roskilde

“Ikke dårligt”, lyder det i telefonen fra Allan Bentsen, sportschef i Roskilde Bordtennis, der er godt tilfreds med, at klubben slipper for begge de russiske mandskaber i gruppespillet – dels pga. deres styrke men også pga. den lange og besværlige tur til Rusland.
De danske mestre for herre-hold fra Roskilde Bordtennis (seedet 5-8) har nemlig fået en optimal lodtrækning i Champions League, hvor holdet har trukket de nykårede tyske mestre 1. FC Saarbrücken TT og dermed undgik de to russiske hold TTSC UMMC (med Jonathan Groth) og Fakel-Gazprom Orenburg samt tyske Borussia Düsseldorf, der i januar/februar 2020 i kvartfinalen sendte Roskilde ud af Champions League. Senere blev Champions League-turneringen aflyst pga. COVID-19.

Spillesystemet er lavet om i forhold til sidste sæson. I første runde, før gruppespillet med Roskilde, spiller otte hold playoff-kamp om at komme med i gruppespillet. Roskilde får altså i gruppen selskab af et af de fire hold, der trækker sig sejrrigt ud af nedenfor stående playoff-kampe.

Europas 16 bedste klubber er samlet i den prestigefyldte Champions League, der første gang blev afviklet i 1960 under navnet Europe Club of Champions.
Roskilde Bordtennis nåede kvartfinalen i både 2017-2018 samt i 2019-2020.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson: Allan Bentsen
Kontaktperson tlf.: 40 90 24 45
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@btk61.dk