Godt Idrætsmiljø for unge

DIF kickstarter den 25. september en ny omgang af projekt ’Godt idrætsmiljø for unge’.
Din forening kan stadig nå at være med. Tilmeldingsfrist er 1. september.

Alle interesserede bordtennisklubber har nu igen mulighed for at blive en del af DIF’s projekt med at sætte fokus på idræt for de unge.
DIF holder kick-off møde den 25. september, hvor projektets ’arbejdsredskaber’ præsenteres, og der bliver mulighed for at etablere netværk med klubber fra andre specialforbund.

Projektet løber over ca. fem måneder, hvor klubben skal arbejde med en række fokuspunkter, som har betydning for at udvikle og styrke et godt idrætsmiljø for klubbens ungdom. Klubben skal derfor have lyst og energi til at arbejde aktivt med deres ungdomspolitik, med at dygtiggøre trænere og ledere og skabe alsidige tilbud til alle aktive og støtte de unge i nye initiativer i klubregi.

Afgørende for projektet er, at klubbens unge er en del af projektet – at klubbens aktiviteter ikke blot laves for de unge, men af og i fællesskab med de unge.

Tilmelding foregår via DBTUs udviklingskonsulenter, der også kan fortælle mere uddybende om projektet. Ved tilmelding opgives navne og e-mails på fire personer fra hver deltagende klub: En træner, en leder samt to unge mellem 16 og 23 år.

For yderligere information, kontakt DIF-konsulent Helle Carlsen på hca@dif.dk eller 4326 2051
– eller én af DBTUs udviklingskonsulenter Annette Westermann på 43 26 21 17 eller Jakob Staun på 61 68 73 70.

Læs mere om projektet ’Godt idrætsmiljø for unge’ her.

Forfatter: Jakob staun
Kontaktperson tlf.: 61 68 73 70 + 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.staun@dbtu.dk