GP i weekenden

CPH Adidas international er vel overstået, og alle resultater kan nu ses på BordtennisPortalen.

Rød linje

Topfelt på plads til CPH Adidas International 2013

Lørdag og søndag er Københavns BTK og Brønshøj Bordtennis for femte år i træk arrangører af Copenhagen Adidas International – sæsonens første afdeling af DBTU’s grand prix serie.

Stævnet har i år deltagelse af mere end 300 bordtennisspillere fra omkring 50 forskellige danske og svenske klubber. I alle rækker kan der ses frem til et stærkt felt, så det sportslige niveau vil være i top. Ikke mindst i eliterækkerne.

I Dame Elite er der udsigt til et af de stærkeste felter i nyere tid. Vild med Dans profilen, Mie Skov, har for en stund byttet danseskoene ud med bordtennisskoene, og er topseedet i rækken. Spørgsmålet er, om hun fortsat kan holde konkurrenterne på afstand. Blandt andet 2. seedede Xiaoning Wu fra Køge og 3.-4. seedede Mie Jacobsen og Han Song.

I Herre Elite er hjemmebanefavoritten Kasper Sternberg topseedet. Han står til at møde Allan Bentsen i den ene semifinale, mens 2. seedede Finn Tugwell møder OB’s Morten Hyrup Rasmussen i den anden semifinale – hvis seedningerne vel og mærke holder.

Også i de øvrige rækker er der deltagelse af den absolutte danske top. Det bliver spændende at se, om spillerne er gået frem siden sidste sæson, og om der efter sommerpausen vil vise sig nye navne i toppen. Det giver Copenhagen Adidas International altid et godt billede af.

Lodtrækning, tidsplan for de enkelte rækker samt deltagerlister kan hentes på stævnesiden.
 

Der gøres opmærksom på, at U21 C udgår, og at der er nye starttider om lørdagen. Starttiderne fremgår af deltagerlisterne og af tidsplanen.

Der er fortsat drive in pladser i enkelte rækker. Dog ikke i grand prix rækkerne, da lodtrækningen er foretaget torsdag d. 19. september.

Adidas vil som tidligere år have en stand under stævnet, hvor der kan købes tøj, sko, belægninger mv.
Rød linje

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: mads.schiellerup@ofir.dk