GP og VM i Århus

Sisu/MBK er i weekenden 10.-11. oktober værter for sæsonens anden afdeling af DBTU’s Grand Prix-serie, der afvikles i Brabrandhallerne ved Århus – og der er taget tiltag til at stævnet i almindelighed og GP-rækkerne i særdeleshed vil blive afviket hurtigere og bedre end de seneste år.

I 2009-udgaven af Sisu/MBK Aarhus Open vil alle rækker i Grand Prix-regi blive afviklet som cupturnering, hvilket skulle sikre en mere stabil tidsplan for både GP og de øvrige rækker.

Tilmeldingsfristen er i dag, fredag d. 18. september – herefter kan man tilmelde sig stævnet i evt. “ledige rækker” via drive-in, med tilmeldingsfrist onsdag d. 7. oktober for GP-rækkerne, og indtil lodtrækning i alle øvrige rækker.

OBS: På indbydelsen står der fejlagtigt, at Sisu/MBK afventer tilladelse fra DBTU’s Eliteudvalg til at afvikle GP som en cupturnering – dette er en fejl, da man jf. ELU’s nye GP-regler skal afvikle rækkerne på denne måde, hvilket vi naturligvis efterkommer.

Foruden en masse god og sjov bordtennis ved bordene, er der traditionen tro også mulighed for en yderst sjov aften i Sisu/MBK’s hyggelige klublokaler, hvor der lørdag vises den måske altafgørende VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Sverige på storskærm.

Der er naturligvis gratis adgang, og der kan købes mad- og drikkevarer til rimelige priser…

– læs mere om Sisu/MBK Aarhus Open ved at følge linket…

 VEL MØDT I ÅRHUS 10.-11. OKTOBER 🙂

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 28 35 45 35
Kontaktperson e-mail: michaelklausen@gmail.com